Speltips 13/9: NFL

Patriots och Steelers tjuvstartade första veckans spel, nu är det dags för den riktiga starten då 26 av 32 lag spelar sina första matcher under söndagen (lokal tid). Vi har valt ut vad vi tycker är de bästa spelen under dagen och presenterar dem nedan.

 

Buffalo Bills LogoIndianapolis Colts Logo

Buffalo Bills – Indianapolis Colts
Spelstopp: 19:00

Indianapolis Colts är knappa favoriter i den här matchen. Spreaden är -2.5 och de tippas alltså vinna med ett field goals marginal. Buffalo Bills har ett bra defense och om LeSean McCoy kan leverera som han gjorde i Philadelphia så finns det en grund för deras offense att bygga på. Men här känns det som att spreaden är för lågt satt, trots att Buffalo har hemmaplan. Colts har ett bra offense, ledda av Andrew Luck, som visat att de kan passa bollen. Nu har de dessutom tagit in Frank Gore för att kunna springa med bollen och bättre kunna kontrollera klockan. Colts defense håller dessutom god klass och om Buffalo inte visar att de kan passa bollen så kan det bli en lång dag för McCoy att möta ett defense som kan fokusera på honom. Vi tror att Colts vinner med minst 3 poäng så vi satsar på Colts -2.5.

Speltips: Indianapolis Colts -2.5 med oddset 1,952 på Pinnacle Sports

 

Houston Texans LogoKansas City Chiefs Logo
Houston Texans – Kansas City Chiefs
Spelstopp: 19:00

Vi är faktiskt förvånade över att Houston är favoriter i den här matchen. De har ett bra defense ledda av JJ Watts, men oavsett hur dominant Watts är så räcker det inte för att väga upp det faktum att Houston saknar offensiva vapen så länge Arian Foster är på skadelistan. Kansas City Chiefs däremot har ett ganska balanserat lag med stabil defensiv och en running back som kan hålla igång offensiven i form av Jamaal Charles. Även om det ät bortaplan så känns Kansas City som det bättre laget och vi tackar för det höga oddset på att de vinner matchen.

Speltips: Kansas City Chiefs vinner till 1,970 gånger pengarna på Pinnacle Sports

 

Washington Redskins LogoMiami Dolphins Logo
Washington Redskins – Miami Dolphins
Spelstopp: 19:00

Miami är favorit med 3.5 poäng och det känns befogat, det här är en match de ska vinna med minst en touchdowns marginal. Miami känns som ett nummer större än Washington på både offense och defense. Ryan Tannehill håller på att växa ut till en av de bättre QBarna i ligan och ska kunna få tillräckligt skydd av sin o-line i den här matchen för att kunna nå fram med sina passningar. Vi tror att Miami komfortabelt ska kunna täcka spreaden på -3.5.

Speltips: Miami -3.5 till oddset 2.03 på Pinnacle Sports

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*