Speltips 13/6: Sverige – Irland

Match: Sverige – Irland
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 18:00 – Måndag 13/6

               Irland
Nu är det äntligen dags, dagen vi väntat på sedan Zlatan och resten av landslaget besegrade Danmark i November förra året och säkrade platsen i Fotbolls-EM. Det blir hårda tag direkt och en match som Sverige måste vinna. I princip alla scenarion för ett framgångsrikt EM för Sverige bygger på att man måste besegra Irland i första omgången.

Managen är krattad för Zlatan med ett EM i det Frankrike han spenderat de senaste åren i. Men det finns också hopp om en framtid för landslaget utan honom. Det finns en grupp yngre spelare som visar potential att kunna bli de som landslaget ska byggas kring i framtiden. Både Emil Forsberg och Victor Nilsson-Lindelöf verkar redan nu vara spelare för startelvan och John Guidetti kommer snart att vara där och han lär få se en hel del speltid under EM. Så det finns en blanding av både rutinerade spelare och unga spelare på väg upp som nästan för tankarna till sommaren -94.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Irland ska dock inte underskattas, det är ett lag där nästan samtilga spelare till vardags spelar i Premier League eller Championship i England. John O’Shea håller ihop defensiven och både han och rutinerade anfallaren Robbie Keane gör med störa sannolikhet sitt sista stora mästerskap här. Dessutom har man en bredd i offensiven där det främsta namnet är Shane Long, som tagit ett steg till och visat att han är en pålitlig målskytt i Premier League.

Så, när man jämför lagen är de relativt jämna. Skillnaden är att Sverige har en anfallar som kan vinna matcher helt på egen hand och som har gjort precis det vid flera tillfällen. Sverige vet att man måste vinna den här matchen och vi tror att man kommer att klara det. Det handlar då mest om att se var man får bäst betalt för en svensk seger och efter att ha tittat runt bland de olika bolagen  ser vi att bet365 erbjuder fina 2,45 på Sverige.

Speltips: Sverige vinner till oddset 2,45
Spelbolag: bet365 – störst inom livebetting

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*