Speltips 13/6: Spanien – Tjeckien

Match: Spanien – Tjeckien
Marknad: Över/Under
Spelstopp: 15:00 – Måndag 13/6

Spanien Logo              
Spanien och Tjeckien möts i matchen som avslutar omgång 1 för grupp D i EM. Båda lagen vet redan att Kroatien har vunnit mot Turkiet med 1-0 och för tillfället toppar gruppen.

Överlag så har det varit en målsnål inledning av EM, bara två av sju matcher har slutat med mer än 2 mål och det är båda matcher som slutat 2-1. De vanligste resultatet är 1-0 eller 0-1, tre av matcherna har slutat med det resultatet. En förklaring till detta är själva upplägget av turneringen, där 16 av 24 lag går vidare till slutspel. I praktiken kommer det antagligen att medföra att det räcker med en uddamålsseger för att ta sig vidare om man bara förlorar med ett mål i de andra två matcherna. Det kan jämföras med förra EM, eller VM 2014, där det krävdes 4 poäng för att ta sig vidare från gruppspelet. En förlust i första omgången är därför inte så farlig, så länge man bara förlorar med ett mål. Ett lag som ligger under med ett mål sent i matchen har därför större incitament att inte släppa in ytterligare ett än att faktiskt utjämna. Vi utgår från att det är något som även tränarna instruerat sina spelare.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

 

För matchen Spanien – Tjeckien innebär det att vi lägger våra pengar på mindre än 2.5 mål.  Spanien har flera gånger tidigare visat att man inte gör mer än precis vad som behövs för att vinna. Tjeckien är glada för en poäng här och även om man skulle släppa in ett spanskt mål så kommer man inte att gå bort sig offensivt och minska chanserna att gå vidare genom att få med sig förmånga minumål i målskillnad från första omgången. Efter att ha undersökt var man får bäst betalt för under 2.5 mål så hittade vi fina 1,85 gånger pengarna på LeoVegas.

 

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 1,85
Spelbolag: LeoVegas – Bäst på spel i mobilen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*