Speltips 13/2: Manchester United – West Ham

Match: Manchester United – West Ham
Marknad: Båda lagen att göra mål?
Spelstopp: 17:00 – Söndag 13/3

Manchester United Logo               West Ham United Logo

Efter att Manchester Uniteds yngre garde sprattlat till och visat upp en mer rak anfallsfotboll när man avancerat i Europa League och slagit Arsenal, så har man nu förlorat två gånger om. Juan Mata visades förvisso ut på bortaplan mot West Bromwich redan efter 26 minuter men fram tills dess imponerade man inte heller. Senast när man förlorade första mötet mot Liverpool i Europa League såg man slitna ut och Liverpool var klasser bättre. Detta blir den femte matchen på 13 dagar för United, medan West Ham fått en dryg veckas vila.

Det kan bli några ändringar i laget med Lingard tillbaka och Mata avstängd. Oavsett hur det kommer se ut tror vi det blir tufft att spräcka West Hams nolla här, även om Martial alltid är ett hot. De unga anfallsspelarna skulle behövt mer stöd och fart från ytterbacksplatserna men med skadeläget som är just nu har man inte det i sin arsenal. Lyckligtvis för United fungerar försvaret förvånansvärt bra, med Smalling och Blind som mittlås.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Med 3 raka segrar i ligan har West Ham klivit upp i tabellen och har nu häng på en chans till Champions League. United innehar just nu den platsen, 2 poäng före West Ham i tabellen. Nu gäller förvisso dagens match FA-cupen där man så långt slagit ut Wolves, Liverpool och Blackburn. Det är att jämföra med Uniteds resa hit mot Sheffield Untied, Derby och Shrewsbury. Av den och flera andra anledningar var vi ett tag inne på ren West Ham seger här till odds kring 4 gånger pengarna. Det konkluderades dock till slut med att oddsen nog inte ligger helt fel och att det finns ett finare värde på att båda lagen inte gör mål här. Båda lagen kommer såklart gå för seger och avancemang men räkna ändå med att Bilic kommer rotera på sina offensiva nyckelspelare i den mån det är möjligt då det stundar 3 raka London-derbyn i ligan, samtidigt som spelare som kommit tillbaka från skada behöver få matchminuter. Vi ser en målsnål match där vi tror minst ett av lagen nollas.

Speltips: Båda lagen gör INTE mål till oddset 1,86
Spelbolag: ComeOn – Hämta 3000kr bonus HÄR!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*