Speltips 13/12: St. Louis Rams – Detroit Lions

Match: St. Louis Rams – Detroit Lions
Marknad: Spread (Vad innebär spread?)
Spelstopp: 19:00 – Söndag 13/12

St. Louis Rams Logo               Detroit Lions Logo
 

För fransk fotboll så har spelbloggare.se ett speltips för PSG-Lyon.

När St. Louis Rams möter Detroit Lions så är det två lag med 4 vinster och 8 förluster som möts. För båda lagen är det sista chansen nu, en ny förlust så är slutspelsdrömmen helt död. Lagen har dock tagit olika vägar fram till sina 4-8 i matcher.
St. Louis smög med ganska länge i inledningen. Efter en övertidsvinst mot Seattle i premiären blandade man och gav en del och låg 4-3 efter 7 matcher. En övertidsförlust mot Minnesota blev dock början på en förlustsvit som nu är uppe i fem raka matcher. Man har dessutom blivit ordentligt utspelade i flera av dem, då man förlorat 3 av matcherna med 24 poängs marginal. Anledningen till att det går tungt är främst offensiven. Nick Foles har inte fått någon ordning på passningsspelet och till matchen mot Detroit blir det Case Keenum som får starta som QB. Hns enda start den här säsongen, mot Baltimore, var dock ingen större framgång. Enda glädjeämnet är deras rookie running back Todd Gurley, men han har mattats av efter en start inledning där han sprang för minst 100 yards i sina 4 första matcher som starter. I de 5 senaste matcherna har Gurley inte nått över 100 rushing yards och i 3 av de 4 senaste inte ens nått 50.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Detroit började däremot säsongen katastrofalt, med 5 raka förluster. Sedan har man lyckats ta några segrar och i senste matchen, mot Green Bay, var man bara en Hail Mary i sista sekunden från att sin fjärde raka seger. För Detroit har segerreceptet varit att passningsspelet där Matthew Stafford och Calvin Johnson spelar huvudroller börjat fungera. Det finns dock flera alternativ i offensiven och Detroit har 3 receivers som har minst 500 receiving yards. Som jämförelse har St. Louis inte en enda spelare som nått 500 receiving yards. Dessutom så har defensiven kommit igång och de senaste 4 matcherna har man lyckats hålla motståndarnas running backs till 2.7 yards per försök, så de har goda möjligheter att hålla koll på St. Louis enda riktiga offensiva vapen.

I den här matchen ser vi ingen annan utgång än att Detroit tar sista chansen och vinner ganska komfortabelt. St. Louis offensiva problem kommer återigen att visa sig och då deras säsong i praktiken är över efter matchen blir det läge att börja planera för framtiden då i princip hela offense behöver uppgraderas.

Speltips: Detroit -3.5 till oddset 2,01
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*