Speltips 13/1: Vita Hästen – Leksand

Match: Vita Hästen – Leksand
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 19:00 – Onsdag 13/1

               Leksands IF
Vita hästen kallar det för publikfest och räknar med så gott som slutsålt när Leksand kommer på besök till Norrköping under onsdagen, när 6:an i Hockeyallsvenskan ställs mot 8:an.

För Vita Hästens del börjat skadeläget äntligen ljusna och man får tillbaka viktiga spelare som backen Daniel Josefsson samt anfallarna Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson. Dessutom är målvakten Linus Söderström tillbaka från Junior-VM. Det kan behövas, för laget har haft en del problem på senare tid. Man hade förvisso 4 vinter på rad innan man senast förlorade klart mot BIK Karlskoga, men samliga 4 segrar kom på övertid eller straffar mot lag i botten av tabellen. Att man får tillbaka flera nyckelspelare är självklart positivt, men på kort sikt så är det inte säkert att det hjälper då det kan vara en viss ringrostighet på spelarna som precis kommer tillbaka från skadelistan.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

För Leksands del ser det aningen bättre ut. Man har vunnit 4 av sina 5 senate matcher och enda förlusten kom mot topplaget AIK. Bortsett från matchen mot AIK har man dock vunnit med matcherna med minst 2 måls marginal och tagit klara segrar mot bottenlagen Sundsvall och Asplöven med 5 måls marginal. En viktig pjäs här är bcken Viktor Amner som leder interna poängligan i Leksand och ligger fyra i poängligan för hela Hockeyallsvenskan, 12 poäng bättre än närmaste back därefter.

Sammanfattningsvis så anser vi att oddssättarna på framförallt bet365 har Vita Hästen som alldeles för stora favoriter här. De får tillbaka viktiga spelare, men vi tror att de behöver ett par matcher under bältet innan de presterar på topp och de ställs mot ett Leksand som verkar fått fart under skridskorna efter tränar bytet. När det då erbjuds 3,30 på Leksandsseger under ordinarie tid så känns det som det finns klart värde där.

Speltips: Leksand vinner till oddset 3,30
Spelbolag: bet365 – störst utbud på livebetting!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*