Speltips 13/1: Indiana Pacers vinner enkelt

Match: Indiana Pacers – Minnesota Timberwolves
Marknad: Spread
Utfall: Indiana Pacers(-11)
Odds: 1.98
Spelstopp: 01:35 – Tisdag 14/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Indiana Pacers Logo               Minnesota Timberwolves Logo

Ganska dåligt med värde i dagens fotboll med mycket cupmatcher som har osäkra laguppställningar och svårt att veta inställningen när vissa klubbar har fokus på ligan. Det stoppar oss inte från att hitta ett bra spel på nattens NBA. Indiana har visat bra form det senaste och hade innan lördagens snöpliga förlust mot Philadelphia vunnit 7 av de 11 senaste. Att de är 15-24 totalt beror på att man gick 1-10 i de 11 matcherna innan. I lördags sköt man bara 33% vilket var näst sämst för säsongen och det får räknas som ett undantag. Hemma är man 8-9 men har vunnit 4 av de 5 senaste.

Minnesota Timberwolves har det verkligen tungt just nu, 15 raka förluster och inget som tyder på att det ska vända. Man behöver bara förlora en till så tangerar man klubbrekordet för förluster i rad. Senaste 15 matcherna har förlorats med 10.6 poäng i snitt och man har förlorat senaste 10 bortamatcherna med i snitt 15 poäng. Man har också förlorat senaste 5 gångerna borta mot Indiana med i snitt 15 poäng och de är 4-20 totalt historiskt i samma möte. Det hjälper föga att Shabazz Muhammad skadade sig senast och blir borta 2 veckor.

Vi brukar unvika stora spreads men i det här fallet ska det inte vara några problem för Indiana som enkelt täcker 11 poäng.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*