Speltips 13/1: Duke Bluedevils – Miami Hurricanes

Match: Duke Bluedevils – Miami Hurricanes
Marknad: Spread
Utfall: Miami(+15)
Odds: 2.0
Spelstopp: 03:00 – Onsdag 14/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

Duke Bluedevils Logo               Miami Hurricanes Logo

Vi har hittat ett basketspel till idag på andra sidan Atlanten. Den här gången blir det i college basketen och det är Duke Bluedevils som tar emot Miami Hurricanes. Duke är 14-1 för säsongen och 2-1 i ACC som nyss dragit igång. Man förlorade senast mot NC State med 87-75 men har inte förlorat 2 matcher i rad på 6 år. Duke har också högst poängsnitt i ACC med 83,8 per match och skjuter 50.7% vilket är landets bästa. Man har också den bästa collegespelaren i landet i Jahlil Okafor som gör lite som han vill under korgen. Han kan dock vara något valpig som ibland är fallet med förstaårsspelare. Laget är annars väldigt balanserat och svårslaget.

Miami Hurricanes kommer från en stabil seger mot Boston College och startat säsongen 11-4 och 1-1 i ACC. Den viktigaste spelaren blir Tonye Jekiri som är nyckeln till att stoppa Okafor. Förutom honom finns det ingen med tillräcklig storlek för att hjälpa till så nyckeln till att hänga med i den här matchen blir att hålla honom borta från foulproblem. Framåt är man starka med transferspelarna Angel Rodriquez (Kansas State) och Sheldon McClelland (Texas) som har passat rakt in i systemet. Senaste 2 av 4 besöken hos Duke har gått till övertid och vi tror Miami kan hänga med ok här.

+15 är alldeles för stor marginal så länge Jekiri är på banan och vi tror han håller sig i skinnet, Duke vinner men de klarar inte att täcka 15 poäng.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*