Speltips 1/3: Aston Villa – Everton

Match: Aston Villa – Everton
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 1/3

Aston Villa Logo               Everton FC Logo

Det spelas 5 matcher i Premier League tisdag kväll när vi nu går in i mars månad. Det har sett tufft ut för Aston Villa i många år men så här illa har det aldrig sett ut, så långt in i säsongen. Tidigt in på det nya året hade man en svit på 5 matcher där man gick obesegrade och det kunde se ut som att man greppade någon sorts halmstrå. Det var dock ett par matcher mot Wycombe Wanderers i FA-cupen och sen dess har man tappat ytterligare genom att förlora 4 av sina 5 senaste matcher, cupförlust mot Manchester City medräknad. Nu har man 8 poäng upp till säker mark med både Everton, City, Tottenham och Chelsea på spelschemat närmaste 5 matcherna.

Situationen ser övermäktig ut för Remi Garde och hans mediokra trupp av spelare. Positivt för Aston Villa inför den här matchen är dock att man får tillbaka sin bästa målskytt, i Jordan Ayew, från en 3 matcher lång avstängning. Han var förvisso inte i någon vidare målform men med honom i laget erbjuds man åtminstone ytterligare ett alternativ. Senaste 6 tävlingsmatcherna har Villa bara lyckats göra 3 mål. Ett kom från ytterbacken, ett från veteranen Agbonlahor och det sista från ett snöpligt självmål.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Everton har bara släppt in 1 mål i sina senaste 5 tävlingsmatcher, med Jagielka tillbaka som mittback istället för Stones. Man har vunnit 4 av dessa matcher med en målskillnad på 11-1. Man förlorade hemma mot West Bromwich i en match där man dominerade totalt, bland annat med ett bollinnehav på över 75% och 14-1 i hörnor. Om inte oturen grinar dom i ansiktet ännu en gång ska Aston Villa i det här läget vara en formalitet, även om man spelar på bortaplan. På hemmaplan vann man tidigare under säsongen med 4-0 och man har dessutom fått vila från spel i helgen på grund av cupspel. Ser man tillbaka historiskt har Villa också väldigt svårt för att få med sig något mot Everton under lång tid tillbaka. Martinez har en mer eller mindre skadefri trupp för tillfället.

Vi tror Everton ska vara något att hålla i handen här till odds ner mot 1,80. Vi väljer dock den asiatiska varianten med -0,5 och -1 till något högre odds hos Pinnacle Sports, som för övrigt har lägsta marginalerna online. Everton spelar stabilt för tillfället och Aston Villas moral och form verkar vara nere på bottennivåer.

Speltips: Everton asian -0,75 vinner till oddset 2,110
Spelbolag: Pinnacle Sports – En personlig favorit!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*