Speltips 12/9: Manchester United – Liverpool

Match: Manchester United – Liverpool
Marknad: Över / Under 2,5 mål
Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,70
Spelstopp: 18:30 – Lördag 12/9
Spelbolag: 24hbet

Manchester United Logo                Liverpool FC Logo
 

Söker du ännu mer rekar för engelsk fotboll har spelbloggare.se en tips för Crystal Palace – Manchester City.

Trots att Manchester City växt fram som en storklubb så är det fortfarande matcherna mellan Man Utd och Liverpool som är den största matchen i norra England.

Vill de ta upp kampen med just Manchester City så gäller det också att ta 3 poäng idag, för City ångar på i toppen och visar inga tendenser sakta in, utan har tagit komfortabla segrar med bra defensiv och minst ett par mål framåt varje match. Riktigt lite bra ser det inte ut för varken United eller Liverpool. Båda lagen ligger på 7 poäng efter 4 omgångar och för båda lagen har det blivit totalt 5 mål gjorda i de matcher de spelat. Man United har gjort 3 mål och släppt in 2, medan Liverpool satt 2 mål och släppt in 3.

Liverpool saknar flera offensiva namn i matchen och efter att ha förlorat sista matchen innan landslagsuppehållet med 0-3 mot West Ham så kommer det nog att vara ett Liverpool som i första hand säkrar bakåt idag.  Man har inte råd med en ny förlust, men inte heller offensiva kort att kunna spela ut United här. Fullt fokus på defensiven och hoppas på att de får några kontringslägen är nog det bästa de kan hoppas på.

Manchester United har än så länge inte heller  visat upp någon lysande form, då de 2 inledande vinsterna följdes upp av 0-0 mot Newcastle och 1-2 mot Swansea. En seger här skulle vara mycker värd. Men en förlust skulle gör att det redan nu börjar bli långt upp till förstaplatsen.

Vi är i speltipset inne på att det här blir en målsnål match. I analysen inför ser vi det här som en typisk 1-0 match. Antagligen i Uniteds favör, men Liverpool kan lyckas komma igenom på en kontring. Vi vill dock ha lite marginaler, så vi siktar på 2,5 linjen och hugger på fina 1,70 gånger pengarna på 24hbet.

Speltips: Under 2,5 mål @ 1,70 på 24hbet. 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*