Speltips 12/9: Atletico Madrid – Barcelona

Match: Atletico Madrid – Barcelona
Marknad: Asian Antal Hörnor
Speltips: Atletico Madrid(0)
Odds: 2,05
Spelstopp: 20:30 – Lördag 12/9
Spelbolag: Bet365 – Streamar fler än 60,000 evenemang varje år!

 

Atletico Madrid Logo               Barcelona Logo

Lördagen är ännu en perfekt dag för oss fotbollsälskare och fram mot kvällen rundas den av med ett möte i spanska högstadivisionen mellan Atletico Madrid och Barcelona. Från vad man sett under försäsongen och inledningen av säsongen verkar Diego Simeone lyckats balansera sitt nya gamla lag, trots att en hel del spelare lämnat och några nya ansikten anlänt. Med försäsongen inräknad har man nu hållit nollan i sex raka matcher och man imponerade senast när man inkasserade sin andra ligaseger genom att bortaslå Sevilla med 3-0. Man har gjort fyra mål framåt så långt med fyra olika målskyttar, vilket bådar gott.

Atletico har dock inget vidare facit mot Barcelona och ser man tillbaka på alla 16 tävlingsmatcher sen hösten 2010 har man bara vunnit vid ett tillfälle. Barcelona har världens mest fruktade anfallstrio i Messi, Suarez och Neymar men kanske kan man hämta energi i att Barcelona så långt bara gjort två mål, där Suarez och Vermaelen gjort var sitt. Atletico Madrid har bara förlorat två gånger på hemmaplan i sina senaste 38 matcher och Barcelona har vunnit 10 av sina senaste 11 matcher. Hur den här matchen slutar vågar vi inte sia om.

Däremot har vi hittat ett fint värdespel och en vettig TV-peng när vi sätter oss framför TV’n ikväll. Att Atletico Madrid ska vinna hörnstatistiken på hemmaplan spelas till 2,05 med ett asiatiskt handikapp på 0. Det innebär att om lagen får lika många hörnor får vi pengarna tillbaka. Atleticos djupledsspel kan skapa stora problem för Barcelonas försvar och faktum är att man vunnit hörnstatistiken i de senaste 4 ligamötena. Nu när man dessutom spelar på hemmaplan och Barcelona har vissa oroligheter i försvaret tycker vi oddset är alldeles för bra. Claudio Bravo och Dani Alves saknas fortfarande på grund av skador. Pique är avstängd sedan tidigare och Alves ersättare Sergi Roberto sägs ha haft mindre känningar under veckan, men ska vara spelklar oavsett. För Atletico är det bara Tiago som eventuellt inte är spelklar.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*