Speltips 12/6: Tyskland – Ukraina

Match: Tyskland – Ukraina
Marknad: Asian HandicapVad innebär AH?
Spelstopp: 21:00 – Söndag 12/6

TysklandUkraina Logo

Tyskland kommer in i turneringen som andrahandsfavorit bakom Frankrike och det är sannolikt en press man inte gillar att ha på sig. Man blev lottade i en tuff grupp med Ukraina, Polen och Nordirland och man har vissa skadebekymmer, framför allt i backlinjen. Antonio Rudiger skadade sig på träning och Jonathan Tah har plockats in som reserv. Samtidigt kommer Mats Hummels in i turneringen med skada och Jerome Boateng sägs vara osäker. Det kan innebära att mittlåset i första gruppspelsmatchen blir Höwedes och Mustafi. Philipp Lahm håller vanligtvis till på kanten men pensionerade sig ju från landslaget efter VM-guldet i Brasilien. Nye lagkaptenen Schweinsteiger dras med skada och framåt gav sig också Miroslav Klose. Inte riktigt samma spets som under tidigare år och Thomas Müller och Mario Gomez måste prestera på topp för att man ska kunna gå hela vägen. i kvalspelet fick man stryk mot både Polen och Irland. Dessutom har man förlorat mot Frankrike, England och Slovakien i träningsmatcher inför turneringen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Ukraina hade en ganska tuff kvalgrupp där man fick släppa både Spanien och Slovakien före sig, för att sedan slå ut Slovenien i playoff. Man släppte ändå bara in 4 mål under hela kvalet och man har offensiva krafter framåt som kan skapa något från tomma intet. Mycket ska komma från Jarmolenko (6 mål i kvalet) som normalt spelar i Dynamo Kiev samt Konopljanka som håller till i Sevilla. På topp har man Seleznjov som alltid gör sin närvaro till känna för innerbackarna.

Tyskland är gjorda till stora favoriter i det här mötet och vi håller givetvis med på att man ska ha bra chans. Vi tycker dock man är gjorda till alltför stora favoriter med tanke på förutsättningarna och det är svårt att vinna med 2 mål i en öppningsmatch oavsett motstånd. Ukraina kan skapa nog oreda för att göra både 1 och 2 mål på en bra dag och om man inte får ett tidigt mål emot tror vi inte man kommer falla ihop här. Vi spelar Ukraina(+1) med asian handicap hos Betfair, vilket innebär att vi får pengarna tillbaka om Tyskland vinner med uddamålet. Betfair har en stor oddsbörs och erbjuder dessutom 2000 kronor i välkomsterbjudandet till nya medlemmar.

Speltips: Ukraina(+1) AH vinner till oddset 2,00
Spelbolag: Betfair – 2000kr i välkomsterbjudande!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*