Speltips 12/6: Turkiet – Kroatien

Match: Turkiet – Kroatien
Marknad: Över/Under
Spelstopp: 15:00 – Söndag 12/6

Turkey_logo               Kroatien

Jonas Eriksson ska döma sin första match i EM när Turkiet och Kroatien drabbar samman. Efter en mardrömslik start med förluster mot Tjeckien och Island ryckte Turkiet upp sig och kvalificerade sig till EM som bästa trea efter att Selcuk Inan dragit in en frispark sent i matchen mot Island, med en man mindre på plan. Efter de inledande omgångarna förlorade man inte mer och den förlustfria sviten fortsatte i flera träningsmatcher inför EM, innan England blev för tuffa när Vardy gjorde 2-1 i 83:e minuten. Man hade en tuff kvalgrupp och har hamnat i en ytterligare en tuff grupp nu i EM. Man ska möta Kroatien, Spanien och Tjeckien. Den absoluta spetsen har man kanske inte med Burak Yilmaz som bäste målskytt (4) i kvalet men det finns gott om offensiva krafter där bakom med Arda Turan, Özyakup och Calhanoglu. Man jobbar med en hög press och ger motståndarna väldigt lite tid med bollen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Då ska det bli intressant att se hur matchbilden artar sig då Kroatien har ett väldigt spelskickligt och bollhållande mittfält. Hur man kommer att ställa upp laget vågar vi inte gissa på men antagligen försöker man ge plats åt både Rakitic, Modric och Kovacic. Framåt har man definitivt kvalitet med Mandzukic, Perisic och Brozovic. Mandzukic hade ett tungt EM-kval med bara ett mål men har spelat upp sig i klubblaget och formen är toppad inför EM. Perisic var bäste målskytt under kvalet med 6 fullträffar. Dessutom är ytterbackarna hyperoffensiva och man lär skapa problem för vilket lag som helst.

Här har oddssättarna bestämt att det blir en målsnål match då man erbjuds odds på överspelet närmare 2,50. Lite underligt kan vi tycka då det finns så mycket offensiv kvalitet och båda försvaren kan vara lite skakiga. Turkiet hade ett målsnitt på 2,3 mål per match under kvalet medan siffran var 2,5 för kroaterna. Båda lagen har haft fina resultat i träningsmatcherna inför turneringen. Kroatien vann med 10-0 mot San Marino med 6 olika målskyttar i sista genrepet och Turkiet vann med 1-0 mot både Slovenien och Montenegro. Innan dess hade man dock 3 matcher i rad där slutsiffrorna blev 2-1 mot lite tuffare motstånd – Sverige, Österrike och England. Vi provar överspelet till fina 2,47 hos Matchbook.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,47
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*