Speltips 12/3: Norwich – Manchester City

Match: Norwich – Manchester City
Marknad: Över/under
Spelstopp: 13:45 – Lördag 12/3

Norwich CIty Logo               Manchester City Logo

Med blott 1 inspelad poäng och 9 raka matcher i ligan utan seger har Norwich nu hamnat under nedflyttningsstrecket. Alex Neil fortsätter hävda att man Norwich är bättre än de resultat man får med sig och det kanske är sant. Man har jobbat hårt, skapat en del framåt och ofta förlorat med uddamålet mot lag som är bra mycket bättre på pappret. Sant är också att man inte är annat än ett bottenlag och att försvaret stundvis sett riktigt horribelt ut under säsongen. Inte minst när man fölrlorade med 4-5 på hemmaplan mot Liverpool.

Just på hemmaplan har man haft ett tufft schema sen början av året med möten mot Manchester City, Liverpool, Tottenham, West Ham och Chelsea. Man gjorde själva mål i 3 av dessa matcher men fick bara med sig en pinne mot West Ham. Samtliga matcher gick över standardlinan på 2,5 mål. Vi tror man kan hota City framåt här också då Neil verkar satsa alltmer offensivt för varje match.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Citys skadelista är nere på endast tre namn nu och med en full veckas vila bör truppen vara pigg. Pellegrini har sagt att man inte tar lätt på motståndet och att man måste försöka sätta press på lagen före i tabellen genom att vinna varje match. Man har Champions League att tänka på om 3 dagar men man vann första mötet i Ukraina med klara 1-3 och hemmamötet borde vara något av en formalitet.

Man vann med 4-0 senast mot Aston Villa med 2 mål från Aguero. Han brände ett antal lägen mot Liverpool men kom åtminstone till chanserna. Sen han kommit tillbaka från skada har han sett bättre och bättre ut för varje match och vi tror Norwich får svårt med Aguero och den av Bony eller Iheanacho som får chansen från start. På bortaplan har City gått över 2,5 mål i 3 av sina senaste 5 tävlingsmatcher men också 8 av de senaste 10. Man vann med 0-3 borta mot Norwich i FA-cupen nyligen och höstmötet slutade 2-1.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,860
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*