Speltips 12/3: Inter – Bologna

Match: Inter – Bologna
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Lördag 12/3

Inter Logo               Bologna logo

1-0 har varit ett gångbart resultat för Roberto Mancini och hans Inter under säsongen då det blivit slutresultatet i 10 av 28 spelade matcher. Det såg länge så bra ut och man toppade länge ligan tack vare den starka defensiven. När resultaten började gå emot fick Mancini massa kritik och han manade till lugn och att man måste fokusera på det man gör bra i fotboll. Sista tiden verkar det som om man inte klarat fokusera på just försvarsbiten och man har faktiskt släppt in mål i 5 raka ligamatcher, varav man vunnit 2 av dessa. Man är nu nere på en femteplats i tabellen med lokalkonkurrenten AC Milan som första lag bakom med 5 poäng färre. Med Bologna på besök är det inte så att man kommer försvara i första hand på något vis, men Mancini lär trycka på att det ska täppas till bakåt. 1-0 skulle kunna vara ett gångbart resultat även här då det sannerligen inte är lätt att göra mål på Bologna för tiden.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Man har hållit nollan i sina 4 senaste matcher och i de 6 senaste matcherna har det gjorts 4 mål totalt. De senaste 3 matcherna har slutat 0-0, där krysset på hemmaplan mot Juventus smäller högst. Samtliga dessa 6 matcher har givetvis slutat under 2,5 mål och ser man bara till bortamatcherna har man faktiskt gått under 2,5 mål i 8 raka matcher. Man snittar på totalt 1,85 mål per match i sina bortamatcher och vi tror inte det snittet kommer höja sig markant efter den här matchen. Utöver det faktum att två starka försvar möts finns det också en match i matchen då både Mancini och Donadoni pratas om som möjliga ersättare till landslaget efter Conte, då han verkar ha gjort klart med Chelsea.

2,08 bjuds man på under 2,25 mål hos Matchbook för tillfället. Matchbook är en oddsbörs likt exempelvis Betfair, med den stora skillnaden att det kostar mindre och att mjukvaran är kanon. För er som inte är bekanta med linan 2,25 så betyder det att vi halva spelet och får halva insatsen tillbaka om det skulle bli 2 mål i matchen. Vi kan rekommendera vår introduktion till asian handicap för den som vill få en ökad förståelse för spelformen.

Speltips: Under 2,25 mål till oddset 2,08
Spelbolag: Matchbook – Nätets bästa oddsbörs!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*