Speltips 12/12: Udinese – Inter

Match: Udinese – Inter
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Lördag 12/12

Udinese Logo               Inter Logo

Udinese har haft en fin svit av matcher på sistone och på lördag kväll tar man emot serieledande Inter på Stadio Friuli. Sen Serie A inleddes i slutet av augusti hade man inför den nyss nämnda sviten bara lyckats göra 2 mål eller fler, i 2 matcher. Man åkte till Slovenien och blev utspelade i en träningsmatch i mitten på november och det ser ut att ha blivit en vändning för laget, då man ändå gjorde 3 mål framåt. Man slog därefter Sampdoria med 1-0 hemma, Chievo med 2-3 borta och Atalanta med 3-1 hemma i cupen. Både Di Natale och Thereau har gjort flera mål och kanske har det lossnat nu. Man hölls dock till 0 mål när man mötte Fiorentina på bortaplan senast, förlust 3-0.

Bakåt kommer man få det tufft ikväll då både Danilo och Felipe, ordinarie i 3-backslinjen, är avstängda på grund av gula kort senast. Heurtaux är dessutom skadad sen tidigare och det ser därmed riktigt magert ut bland de defensiva alternativen. Som det inte vore nog kommer antagligen Badu saknas på innermittfältet, också på grund av skada. Då man sprutat in mål sett till hur det sett ut tidigare i säsongen tror vi man kommer göra sin del i en möjligtvis målrik match. 3 av de 3 senaste tävlingsmatcherna har ju också gått över 2,5 mål.

Inter har övertagit ledningen i Serie A och spelarna har börjat drömma om en Scudetto. Oj, vilken viktig match detta är för Mancini och spelarna! Det är nämligen så att Fiorentina, Roma, Juventus och Napoli möter varandra i morgon. Vid en eventuell seger här vet man med säkerhet att man kommer dra i från minst 2 av dessa storlag. Läget är dessutom bra i truppen då skadeläget ljusnar och man vunnit 5 av sina 6 senaste matcher. Spelet har till och med öppnats upp något då 2 av de 3 senaste matcherna gått över 2,5 mål med en 4-0 seger hemma och en 2-1 förlust borta mot Napoli. Man saknar dock en defensiv pjäs i Ambrosio som visades det röda kortet mot Genoa senast.

6 av de 7 senaste hemmamötena mot Inter har gått över 2,5 mål och med dagens förutsättningar tror vi den här matchen har förutsättningarna för att bli mer målrik än vad marknaden tror. Vi spelar över 2,25 mål till dubbla pengarna!

Speltips: Över 2,25 mål till oddset 2,00Vad menas med 2,25?
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*