Speltips 12/12: Norwich – Everton

Match: Norwich – Everton
Marknad: 1X2
Spelstopp: 13:45 – Lördag 12/12

Norwich CIty Logo               Everton FC Logo

Ute efter speltips från NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Arizona Coyotes mot Minnesota Wild.

Lördagens TV-matcher sparkas igång med ett möte mellan Norwich och Everton. Norwich har efter en helt OK start på säsongen gått in i en otroligt dålig period med bara 1 seger i sina 10 senaste tävlingsmatcher. Det är givetvis del av ett större mönster för Alex Neils mannar men kanske kan man ursäkta resultaten något eftersom man mött storlag som City, Chelsea och Arsenal i sina senaste omgångar. Det hjälper inte som ursäkt om poängen inte räcker till i slutet av säsongen och just nu ligger man över strecket bara tack vare sin målskillnad, där man är bäst av de sämsta. Lågvattenmärket kom när man släppte in 6 mål mot Newcastle. Man kan dock göra bra matcher bakåt och lagets stora problem är väl snarare att man inte hittar målet framåt. Forwardsuppsättningen imponerar inte stort när yttern Redmond är bäste målskytt på 4 mål och mittback Russel Martin nästbäst på 3.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Nu ställs man mot Everton och vi förvånas över att Everton bara gjorts till små favoriter i det här mötet. Man är nu obesegrade i 7 raka tävlingsmatcher och man öser in mål från hela anfallsuppsättningen, ledda av framför andra Barkley och Lukaku. Detta har man gjort i en period med mycket skador, vilket nu börja ljusna när både Cleverley och Baines utmanar om en startplats igen. Man bör definitivt hota framåt hela matchen samtidigt som Norwich med säkerhet kommer sakna Matt Jarvis och antagligen också Wes Hoolahan, två spelare som skulle kunna få något att hända framåt.

I de senaste 11 matcherna lagen emellan har Norwich bara vunnit en gång och sett till förutsättningarna här förstår vi inte varför inte Everton är en bra bit större favoriter. Vi spelar därmed den raka tvåan till vackert odds.

Speltips: Everton vinner till oddset 2,55
Spelbolag: ComeOn – Nätets största välkomstbonus!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*