Speltips 12/11: Ecuador – Uruguay

Match: Ecuador – Uruguay
Marknad: Över/under
Spelstopp: 22:00 – Torsdag 12/11

Ecuador               Uruguay

Sugen på speltips från SHL? Spelbloggare.se har ett speltips ute för HV71 – Karlskrona.

Detta är omgång 3 och en tidig seriefinal av Sydamerikas kvalgrupp till kommande VM i Ryssland 2018. Uruguay toppar just nu gruppen på 6 poäng och 5-0 i målskillnad medan Ecuador skuggar där bakom med 6 poäng och 4-0 i målskillnad. De har båda slagit Bolivia med 2-0 och medan Ecuador tryckte till Argentina med 2-0 i första omgången så slog Uruguay ett namnstarkt Colombia med 3-0 senast. 4 matcher med intakta nollor så långt alltså.

Vi ser att detta är två starka försvar och statistiken talar väldigt mycket för en målsnål match. Vi tycker dock att oddssättarna gått lite väl till överdrift och väljer andra sidan. Gimenez saknas för Uruguay och därmed kommer Godin inte få spela med sin ordinarie mittbackskollega från landslag och klubblag. Bara senaste halvåret har man släppt in mål mot Costa Rica, Argentina, Paraguay, Chile och Guatemala och när Ecuador spelar på hemmaplan (där de har ett otroligt facit) och bland andra Caicedo är i form, ser vi det som osannolikt att man inte släpper in något eller några mål.

Uruguary saknar sin fixstjärna Luis Suarez men det gjorde de också i sina två första kvalmatcher när man gjorde 5 mål. Vi tror inte 0-0 kommer stå sig alltför länge i matchen och när första målet väl är gjort är känslan att det kan bli många fler. Spelbolagen ligger så högt som 2,50 i odds på över 2,5 mål men vi väljer att gå tyngre in på det säkrare alternativet.

Speltips: Över 2 mål till oddset 1,92
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*