Speltips 12/11: Andorra – St Kitts & Nevis

Match: Andorra – St Kitts & Nevis
Marknad: 1-x-2
Spelstopp: 19:00 – Torsdag 12/11

              
Det spelas även ishockey i SHL igen, som dragit igång efter uppehållet.  Spelbloggare.se har ett speltips ute för matchen Linköping – Växjö.

Det spelas inte bara playoffmatcher till EM 2016, som Norge – Ungern, mindre fotbollsnationer passar även på att spela landskamper under det här landslagsuppehållet. En sådan match är träningsmatchen där Andorra möter St Kitts & Nevis.

Oddssättarna har valt St Kitts & Nevis som favorit i den här matchen. Det är en knapp favorit, då till exemple ComeOn erbjuder 2,75 – 3,35 – 2,45 för 1-x-2. Vi har dock följt den här mtchen under dagen och ursprungslinjen kommer från William Hill, från vad vi kan se. När vi såg den var vi en aning förvånade och vi har under kväll pratat med flera personer som är anställda som fotbollstraders, men som ännu inte har satt odds på den här matchen. Vi tror att det här är ett klssiskt exempel av ”följa John”, William Hill gick tidigt ut med ett pris och alla har valt att följa dem, med vissa små förändringar.

När vi analyserat den här matchen har vi sett ett Andorra där de flesta spelarna testats ofta mot Europeiskt motstånd i landskamper och tidiga kvalomgångar i de europeiska klubblagsturneringarna.

St Kitt & Nevis gjorde hyfsade resultat under början av 2015, men förlorade mot El Salvador i kvalet till VM 2018 och är redan utslagna från att kunna nå huvudturneringen i Ryssland. Vad de har är en handfull engelska spelare, med föräldrar eller far- och morföräldrar som härstammar från St Kitts & Nevis, som valt att spela för deras landslag. Det är ett par spelare som ingår i trupperna i lag högt upp i det engelska seriesystemet. Vi tror att det är vad engelska oddssättare, som William Hill, sett när de satte oddsen för matchen.

Vi håller nämligen Andorra som ett starkare lag i den här matchen och förstår uppriktigt inte varför det karibiska laget skulle vara favorit. När ComeOn erbjuder 2,75 gånger pengarna på att Andorra vinner det här mötet mellan blåbärsnationer i fotbollsvärlden så tackar vi och skickar in en mellanstor insats.

Speltips: Andorra vinner till oddset 2,75
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*