Speltips 12/10: Österrike – Lichtenstein

Match: Österrike – Lichtenstein
Marknad: Halvlek med flest mål
Spelstopp: 18:00 – Måndag 12/10

Österrike               Lichtenstein

Sugen på speltips från NHL? Spelbloggare.se har ett ute för Islanders – Jets.

Sista omgången av EM-kvalet till Frankrike-EM ska spelas klart måndag kväll, för grupp C, E och G. Matchen mellan Österrike och Lichtenstein har inte stor betydelse då vi redan vet att Österrike är gruppsegrare och att Lichtenstein tar en meriterande femteplats efter att ha kryssat hemma mot Moldavien och Montenegro, samt slå Moldavien på bortaplan. Mot Österrike ska man givetvis inte ha något att hämta och frågan är väl snarare hur stora siffrorna eventuellt kan komma att bli.

Österrike var klara gruppsegrare redan inför matchen mot Montenegro senast. Där visade man dock hög moral och trots att man låg under två gånger om i matchen tog man med sig samtliga tre poäng efter två sena mål av Arnautovic och Sabitzer. Det är starkt mot ett motiverat Montenegro när man egentligen inte har mycket att spela för.

Oddssättarna verkar tro att Österrike ska mala sönder Lichtenstein här och att när andra halvleken kommer orkar inte Lichtenstein försvara längre. Man kan absolut argumentera för att 1,95 som man erbjuds på att andra halvlek blir den målrikaste halvleken är ett bra spel, men vi tycker 2,87 på första halvlek är ett mer intressant spel. Det är flera små detaljer som kan avgöra. Även om man inte bör satsa stort här så är värdet där och spelet är perfekt för en TV-peng.

Koller ställde upp bästa laget senast mot Montenegro och gör säkert något liknande idag. Sverige hade möjligheter att få hål på Lichtenstein tidigt och om Österrike kan få hål tidigt kan det rinna iväg tidigt. Lichtenstein har inte visat några tecken på att ge upp eller bli slitna i andra halvlek tidigare (bortse från matchen mot Ryssland där man fick rött kort i minut 40) i kvalspelet och här känns det hellre som att det kan slås av på takten i andra halvlek. Det är upploppet på ett långt EM-kval i en match som inte betyder något och eventuellt kan nyckespelare plockas av senare i matchen för att låta yngre förmågor kliva fram.

Speltips: Flest mål i 1:a halvlek till oddset 2,87
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*