Speltips 12/1: Coventry City – Swindon Town

Match: Coventry City – Swindon Town
Marknad: Båda lag att göra mål
Utfall: NEJ
Odds: 2.06
Spelstopp: 20:45 – Måndag 12/1
Spelbolag: Betfair – 350kr riskfritt spel

Coventry City Logo               Swindon Town Logo

Coventry är i riktigt bra form sett till sin tabellposition och nyckeln har legat i deras försvarsspel. De harvar långt ner i tabellen på en 18:e plats men sett till insläppta mål skulle dom mycket väl kunna hålla till betydligt högre upp. Tyvärr för deras del har dom i kombination med ett bra försvarsspel svårt att göra mål, något som resulterar i för många oavgjorda matcher. Formen sista 10 matcherna i ligan är ändå imponerande med en resultatrad på 4-4-2. 8 av de 8 senaste matcherna har slutat under 2.5 mål och i 7 av dessa 8 matcher är det bara ena laget som lyckats göra mål. Coventry har nu hållit nollan i 249 minuter och bara släppt in 3 mål senaste 7 ligamatcherna. Manager Steven Pressley menar att Coventry är redo att ta sig an ett Swindon han berömmer, med kraft och beslutsamhet.

Swindon är ligans bästa bortalag totalt,leder formtabellen och har ett av ligans bästa försvar. Just nu parkerar de på en andraplats i ligan som ger en direktuppflyttningsplats. Det kommer definitivt bli en prövning för Coventry och för någon kanske ett rent vinnarspel på Swindon kan locka. Vi vet dock hur små marginaler det handlar om när två defensivt skickliga lag möter varandra och har värderat matchen på annat vis. Swindon visar en resultatrad på 7-1-2 senaste 10 matcherna. De har själv hållit nollan i 5 av dessa matcher och vid ett tillfälle lyckades de själva inte göra ett mål. Totalt över säsongen brukar båda lagen göra mål allt som oftast, men även här ser vi en tendens att det kan gå på annat vis nu.

Oddset är fint hos Betfair till 2.06, men eftersom det är en spelbörs kan det eventuellt bli svårare att hitta ett odds på den här nivån. Vi menar dock att oddset ska vara betydligt lägre och även 1.90 hos både Bet365 och ComeOn är spelbart, felmarginal medräknad.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*