Speltips 1/2: Florida State – Miami Hurricanes

Match: Florida State – Miami Hurricanes (23)
Marknad: Spread
Speltips: Miami (-1,5)
Odds: 1,884
Spelstopp: 18:30 – Söndag 1/2
Spelbolag: Pinnacle Sports

              
Florida State (11-10, 3-5 ACC) kommer in med 2 segarar på 3 senaste efter att ha förlorat 3 i rad innan dess. Senast slog man Wake Forest (82-76) i dubbel extratid. Xavier Rathan Mayes har visat fin form och blev utsedd till veckans rookie i ACC och har snittat 22 poäng per match sista 4. Man har dock förlorat 6 raka hemma mot rankade motståndare.

Miami Hurricanes (14-6, 4-3 ACC) är i grund och botten ett mycket bättre lag men är endast knappa favoriter här tack vare en del ojämna resultat och oförklarliga förluster. Senast förlorade man hemma mot orankade Georgia Tech med 70-50 och man sköt endast 34.5%. Det får ses som en dålig dag på jobbet symboliserat av Angel Rodriguez som snittar 13.7 poäng per match men had 0 poäng med 8 missade skott. Före den förlusten hade man vunnit 4 av 5 och bland annat slagit topplaget Duke borta.

Miami har en högstanivå som är bland de bästa i landet men också en väldigt låg bottennivå. Vi tror att de kommer igen direkt efter senaste resultatet och visar att man är klassen bättre. 1.5 poäng täcks i dagens speltips.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*