Speltips 1/2: Dags för Superbowl

Match: Seattle Seahawks – New England Patriots
Marknad: Spread
Speltips: Seattle (-1,0)
Odds: 1,917
Spelstopp: 00:30 – Måndag 2/2
Spelbolag: Pinnacle Sports

Seattle Seahawks Logo               New England Patriots Logo
Dags för den stora avslutningen på NFL säsongen, efter 2 veckor av ouppblåsta bollar och väldigt lite fokus på matchen är de äntligen dags för Superbowl! 32 lag har filtrerats ner till 2 och en fantastisk match väntas. 10 år efter att Bill Belichick och Tom Brady lyckades vinna 2 titlar i rad ska dom försöka stoppa Seattle från att lyckas med desamma. 37 år gamle Tom Brady vet att det inte blir lätt. Han är 3-2 i Superbowls men har förlorat de 2 senaste båda mot New York Giants. Tom Brady har 20 slutspelvinster i karriären vilket är bäst av alla quarterbacks genom tiderna. Det är endast 5 andra LAG som har klarat av fler än Brady ensam har gjort. Bara 2 quarterbacks i historien har vunnit 4 superbowls och det är ett sista rekord Brady gärna skulle lägga till på meritlistan.

Seattle är det 12e laget i historien med chansen att vinna 2 år i rad och 8 har tidigare lyckats. För dem är det nästan som en fri chans på en titel då man kom tillbaka från ett uträknat underläge mot Packers i förra matchen(12 poängs underläge med 2:10 kvar). Det är ett ungt snabbt lag som har mycket ork kvar i slutet på matcherna och ofta bryter ner motståndarna. Försvaret är en stor styrka och man håller ofta motståndare till få poäng. Nyckeln kan vara om Patriots lyckas hitta tight end positionen. När lag söker den har de 11 touchdowns mot 2 interceptions mot Seattle. När man söker wide recievers är samma statistik 6-11.

I nattens speltips tror vi att åren kan komma ikapp Tom Brady och Seattles försvar kommer svärma runt honom och orsaka ett par interceptions som blir avgörande i matchen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*