Speltips 11/9: Reading – Ipswich Town

Match: Reading – Ipswich Town
Marknad: Över/under
Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,250
Spelstopp: 21:00 – Fredag 11/9
Spelbolag: Pinnacle Sports – Bli en bättre spelare!

 

Reading FC Logo               Ipswich Town Logo

Sugen på speltips från brasilianska Serie A? Spelbloggare.se har ett ute för Goiás – Sport Recife.

På fredag kväll hittar vi ett trevligt fint litet överodds från engelska Championship när Reading tar emot Ipswich Town. Efter fem spelade omgångar vann Steve Clarkes mannar nu senast säsongens första match när man bortaslog Brentford med 3-1. Då man spelat oavgjort tre raka matcher dessförinnan och hämtat hem bra offensiva krafter inför säsongen i framför allt Orlando Sa, Matej Vydra och Ola John måste man nu börja vinna för att inte tappa mark till tabelltoppen så här tidigt in i säsongen. Även om Orlando Sa sett stark ut så måste det kännas bra att nu ha Vydra spelklar på ett säsongslångt lån, då han dunkade in 16 mål för Watford i den här ligan förra säsongen.

Ipswich har inlett säsongen riktigt starkt men kasserade in sin första förlust i senaste omgången när man bortaslogs av Brighton & Hove Albion. Det räckte inte till seger då man släppte in tre mål men man gjorde två mål framåt för femte matchen i rad och det var anfallarna McGoldrick och Freddie Sears som gjorde mål igen. De har redan hittat nätmaskorna flera gånger och faktum är att man haft sex olika målskyttar i sina fyra första ligamatcher, något som tyder på styrka.

Ett spel på Ipswich i någon form kan möjligtvis motiveras. Hemmaplansfördelen väger dock tungt i Championship och vi väljer därför att avstå och hellre gå för en av de mest underhållande spelformerna, till ett fint odds dessutom. Reading har mycket potential och man hittade till slut nätmaskorna tre gånger om i sin senaste match. Nu har man också klara förstärkningar på bänken i form av Vydra och Ola John. Här ställs man också mot ett ständigt anfallande Ipswich som för egen del kommer in i den här matchen med ett målsnitt på 3,5 mål per match.

Pinnacle Sports, spelbolaget med högst odds och lägst marginaler online, bjuder 2,25 i odds för att det ska bli över 2,5 mål i den här matchen och det blir vårt speltips.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*