Speltips 11/9: Kalmar FF – IFK Norrköping

Match: Kalmar FF – IFK Norrköping
Marknad: 1-x-2
Speltips: IFK Norrköping vinner
Odds: 2,50
Spelstopp: 19:00 – Fredag 11/9
Spelbolag: 24hbet

              
Efter landslagsuppehållet är det dags för Allsvenskan att dra igång igen. Helgens omgång tjuvstartar med mötet Kalmar – Norrköping på fredag kväll.

 
Landslagsuppehållet kom lägligt för Kalmar, som fått en chans att samla laget och träna extra efter den svacka de hade i Augusti. De 4 matcher de spelade i Allsvenskan under månaden slutade med endast 1 poäng på kontot. 2 av de 3 förlusterna kom dessutom på hemmaplan. För Kalmars del så vore 3 poäng guld värda, då de är farligt nära att dras in i bottenstriden. David Elm och Markus Thorbjörnsson saknas på grund av skador och det finns ett par spelare som är tveksam, vilket gjort att Kalmar tagit ut en matchtrupp på 20 spelare och väntar till precis innan matchen innan de bestämmer vilka två spelare de ska plocka bort.

Om uppehållet kom lägligt för Kalmar, så kom det lite mer olägligt för Norrköping. Efter att ha vunnit 3 av de 4 senaste matcherna och tagit 7 poäng på sina 3 senaste bortamatcher så hade nog IFK Norrköping gärna fortsatt spela när formen var bra och de verkade ha studsarna med sig. De ska dock ha en god chans att kunna ta med sig alla poängen hem, då det känns som att de har lite starkare offensiva kort att tillgå då David Elm saknas och Rasmus Elm sägs ha fått problem igen, vilket gör att han bara verkar vara tillgänglig för ett kortare inhopp om han deltar i matchen.

Vi tror att IFK Norrköping är numret större i den här matchen och passar på att spela en slant på dem hos 24hbet, som erbjuder fina 2,50 gånger pengarna på 1×2 marknaden.

Speltips: IFK Norrköping vinner till oddset 2,50 på 24hbet.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*