Speltips 11/3: Aalesunds FK – Stabæk Fotball

Match: Aalesunds FK – Stabæk Fotball
Marknad: Draw No Bet
Spelstopp: 19:00 – Fredag 11/3

              
Tippeligaen drar igång igen under fredagen. I Sverige får vi vänta till första veckan av April innan Allsvenskan drar igång igen, men norrmännen får redan nu njuta av riktig fotboll.

Stabæk var den stora överraskningen förra säsongen och gick från att säsongen 2014 varit ett lag på undre halvan av tabellen till att nå en tredjeplats 2015 och kvalspel till Europa under slutet av sommaren. Man tappade dock redan under slutet av förra säsongen en av sina viktigaste spelare då anfallaren Diomande lämnade för Hull City. Trots att han bara spelade 21 matcher så slutade Diomande på andra plats i skytteligan med sina 17 mål. Efter säsongen så tappade man även anfallaren Yassine El Ghanassy, som inte gjorde så många mål, men sommed sina 11 assist var den som passade fram till flest mål i laget. Man har offensiva mittfältare i laget, men för tillfället har man endast Ernest Asante som beprövad anfallare.

 

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Precis som Stabæk så tappade Aalesunds sin viktigaste offensiva spelare förra sommaren, när Michael Barrantes lämnade för Kina. Efter säsongen lämnade även bästa målskytten Leke James, även han för Kina. Dessutom lämnade tre av de fem backar som fått mest speltid under säsongen laget under vinterfönstret tillsammans med målvakten Grytebust, som sökte lyckan i Danmark. Aalesund har tagit in några unga spännande spelare, men man har fortfarande utmaningen att man i princip tvingats formera ett helt nytt lag.

Vi anser att Stabæk har ett mer komplett och samspelt lag i dagsläget och då Aalesund är favoritet i oddssättarnas ögon så ges det ett fint värde på bortalaget, för ska något lag vinna den här matchen så är det Stabæk.

Speltips: Stabæk Draw No Bet till oddset 2,20
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*