Speltips 1/12: Manchester City – Hull City

Match: Manchester City – Hull City
Marknad: Över/under
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 1/12

Manchester City Logo               Hull City Logo

Ute efter speltips från Ligue 1? Spelbloggare.se har ett ute för Angers mot PSG.

Det spelas tre riktigt intressanta kvartsfinaler i ligacupen under tisdagen där den mellan Manchester City och Hull City har högst profil. Manchester-laget är storfavoriter i matchen och enligt oddssättarna är det många mål att vänta. Vi har sett lite på förutsättningarna och tycker inte oddsen rättfärdigar hur det faktiskt ser ut. Hemmalaget klev upp i topp av ligatabellen igen efter helgens seger mot Southampton trots att man har en del skadebekymmer. Det var tre dagar sen man spelade och en ny viktig match väntar borta mot Stoke om ytterligare fyra dagar.

Med skadebekymmer från förr och ytterligare säkerhetsåtgärder från helgens match så är det troligt attt Pellegrini gör en del ändringar i den här matchen. Laget kommer antagligen vara starkt nog att slå Hull med rätt inställning men det är inte ett så starkt offensivt lag som vi lärt känna. Vi räknar med att den målfarlige Kolarov på vänsterbacken plockas ut och att Clichy får sin blott andra start för säsongen på vänsterbacken. På mittfältet är det troligt att både Sterling, De Bruyne och Yaya Toure sparas, åtminstone från start. Silva som fick 15 minuter i helgen efter skada startar gissningsvis med Delph, Fernando och Navas. Anfallet kan bestå av Bony som kommit tillbaka från skada samt unge Iheanacho. Aguero plockades av efter en timmes spel i helgen som en säkerhetsåtgärd och lär sparas här.

Med andra ord inte ett hyperfarligt Manchester City som tar emot Hull City och man kan få svårt att göra mål på gästerna som visat upp ett väldigt fint försvar i Championship. Man har bara släppt in 11 mål på 18 matcher så långt och ligger bra till för att ha möjligheten att låta spelet i Championship begränsa sig till 1 år för den här gången. Hull åkte ju ner från högstaligan som 18’e lag förra säsongen och kommer inte skrämmas av City som lag. Försvaret leds av gamle Tottenham-spelaren Michael Dawson och det finns gott om hårdföra och rutinerade spelare så som Bruce, Huddlestone och Livermore.

Vi förvånas därför över att oddsen i stort säger att Manchester City kommer köra över Hull City här och att man får 2,560 på under 2,5 mål. Vi tycker definitivt chanserna är närmare 50-50 och tar en TV-peng på under.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,560
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*