Speltips 11/2: Lazio – Hellas Verona

Match: Lazio – Hellas Verona
Marknad: Asian HandicapVad betyder asian handicap?
Spelstopp: 20:45 – Torsdag 11/2

Lazio Logo               Hellas Verona Logo

Lazio tar emot Hellas Verona i Serie A på torsdag kväll och oddsen vittnar om att man går in i den här matchen som storfavorit. Varför inte, kan man fråga sig, när man som ett forna storlag tar emot seriens jumbo. En anledning kan vara att ett redan pressat Lazio nu spelar utan publik på Curva Nord och ytterligare två sektioner som ett straff mot de rasistiska ramsor som sjöngs mot Koulibaly i förra onsdagens förlust mot Napoli.

Man har bara 1 seger på sina 7 senaste försök på hemmaplan i Serie A och dessutom är man skadedrabbat, med klara defensiva avbräck med mycket rutin. Man saknar sedan tidigare De Vrij och Radu med långtidsskador och mer färskt är skadorna på Bisevac och Basta som båda är försvarare. Man saknar också två defensiva mittfältare i Biglia som är skadad samt Parolo som är avstängd.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Hellas Verona är hopplöst sist i tabellen med 15 inspelade poäng och 9 poäng upp till säker mark. Positivt är dock att man nu tog sin första seger förra onsdagen när man vann 2-1 mot Atalanta. Man är dessutom obesegrade i 5 raka matcher trots motstånd som Roma och Inter. Man kan också argumentera för det faktum att man till skillnad mot Lazio spelar helt utan press samtidigt som fansen hela tiden stöttar sitt lag. Nyförvärvet Marrone, som stog för 3 assist mot Inter, saknas här på grund av avstängning.

Det här brukar bli målrika matcher och det kan det bli också den här gången då Verona gjort 5 mål framåt i sina 2 senaste matcher. Lazio har dock spelat 0-0 i sina 2 senaste matcher och vi har svårt att se Lazio krossa Verona här. Vi tycker de blivit opropertioneligt stora favoriter och vi går emot med ett asian handicap spel.

Speltips: Hellas Verona vinner med asian handicap (+1) till oddset 2,08
Spelbolag: Bet365 VO.se SPELTIPS AnyPost

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*