Speltips 11/2: Hundringen fortsätter

Hundringen
Marknad: Dubbel
Speltips: Atlanta -7.5, Memphis +6
Odds: 3,65
Spelstopp: 01:35 – torsdag 12/2
Spelbolag: Mobilbet

Insats: 40 kronor

Kvar i kassan från vår mobilbet bonus: 25 kronor

Omsatt: 35 kronor

Gårdagen gick inte helt enligt plan. Blackburn vann som väntat hemma men andra halvan i vår dubbel som var Sunderland klarade inte av att slå QPR. QPR tog sina första bortapoäng för säsongen efter att ha förlorat 11 raka matcher. Vi har dock 65 kronor kvar från vår mobilbet bonus och vi tar direkt nya tag och har hittat en dubbel som känns helt ok. Vi kommer vända blicken över atlanten och byta från fotboll till den sista omgången i NBA innan uppehållet där.

Första matchen vi har hittat är Oklahoma hemma mot Memphis. Oklahoma är ett ojämnt lag som blandar rejält med prestationerna. Man har vunnit 4 av de 5 senaste men inga av segrarna har varit alltför meriterande. Memphis har däremot vunnit 9 av de senaste 10 och slog bland annat Atlanta nyss vilket var väldigt imponerande. Memphis blir sällan utspelade och även matcher man förlorar är ofta jämna så vi tycker om +6 spelet hos mobilbet med odds 1.92.

I den andra matchen är det Boston hemma mot Atlanta. Boston har den senaste tiden spelat bättre och vunnit 6 av de senaste 11. Flera av vinsterna har dock kommit mot ligans svagare lag. Atlanta har vunnit 8 av de senaste 10 och även om man haft ett par förluster har de kommit borta mot riktigt bra lag. Här är man i grund och botten bättre och det finns en orsak till att man har 4 spelare uttagna till All Star laget nu i helgen. 7.5 känns som en rimlig spread och vi väljer dem till 1.90 och får totalt 3.65 i odds som vi backar med 40 kronor från vår mobilbet bonus.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*