Speltips 11/10: NFL

Förra söndagen satt 3 av 3 speltips för NFL. Den här veckan blir det bara 2 tips till de sena matcherna, men vi har goda förhoppningar om att båda tipsen ska sitta.

 

Match: Dallas Cowboys – New England Patriots
Spelstopp: 22:25 – Söndag 11/10

Dallas Cowboys Logo               New England Patriots Logo
Det talades om att Dallas skulle kunna utmana i år, med ett bra offense bakom en av ligans bästa o-lines och ett defense som skulle kunna göra jobbet. Sedan försvann både Dez Bryant och Tony Romo med på grund av skador och därmed de största vapnen offensivt. I Patriots är det Tom Brady som styr offensiven som vanligt och den här säsongen har han lagt i en växel till i passningarna, laget snittar nästan 360 yards per match.Det är en hög lina, -8.5, men Patriots ska kunna täcka den och vinna med ett par touchdowns.

Speltips: New England Patriots -8.5 till oddset 1,92.
Spelbolag: ComeOn

 

Match: Detroit Lions – Arizona Cardinals
Spelstopp: 22:05 – Söndag 11/10

Detroit Lions Logo               Arizona Cardinals Logo
Detroit har inlett med 4 raka förluster och det beror främst på att deras offense inte riktigt fungerar. De kan få iväg en del passningar, men kommer ingenstans på marken. Här ställs man mot ett Arizona som både kan springa och passa, dessutom har man ett pass defense som är rankat 22:a, alltså ett av de sämre i ligan. Arizona är inget superlag, men de har vapen nog att ta en fjärde seger i Detroit och täcka linan på -3.5.

Speltips: Arizona -3.5 till oddset 1,91.
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*