Speltips 1/11: Lazio – AC Milan

Match: Lazio – AC Milan
Marknad: 1X2
Spelstopp: 20:45 – Söndag 1/11

Lazio Logo               AC Milan Logo

Det vankas stormatch i Italien söndag kväll och även om vi är lite tvåa på bollen här med vårt speltips så finns det fortfarande kvar fint värde på en fin TV-match. Lazio tar emot AC Milan på Roms Olympiastadion och trots att man inte befinner sig i det absoluta toppskiktet så långt är man urstarka hemma. 5-0-0 läser resultatraden med 11-1 i målskillnad. Det här blir kanske första prestigematchen men det ska nämnas att man också slagit Bayer Leverkusen (1-0), St Etienne (3-2) och Rosenborg (3-1).

Motståndet har också ett fint hemmafacit men det hjälper ju lite när man ska spela på bortaplan. Där har man 1-1-3 med målskillnad 4-7. Det är få prestationer jag kan lyfta fram som positiva under säsongen och Mihajlovic har mycket att jobba med, trots att man vunnnit sina två senaste matcher och truppen på pappret ser slagkraftig ut. Segrarna kom båda på hemmaplan mot Chievo (1-0) och Sassuolo (2-1) där man spelade med en man mer i över timmen mot Sassuolo.

AC Milan är möjligtvis på uppgång efter två miserabla säsonger men ser man tillbaka på matcherna mot lagen från andraskiktet i Serie A har man resultatraden 1-2-7 senaste 10. Förra säsongen förlorade man båda matcherna mot Lazio. Man saknar Balotelli och Menez sen tidigare och högerbacken Abate är högst osäker då han fick kliva av med skada senast mot Chievo.

Speltips: Lazio vinner till oddset 2,05
Spelbolag: Bet365 – Världens största spelbolag!

Titta in på vår startsida för fler speltips för dagen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*