Speltips 1/11: Everton – Sunderland

Match: Everton – Sunderland
Marknad: Över/under
Spelstopp: 14:30 – Söndag 1/11

Everton FC Logo               Sunderland FC Logo
Sugen på speltips från nattens NHL? Spelbloggare.se har ett speltips ute för Senators – Red Wings.

Med pressen på sig att inte tappa kontakten till toppskiktet måste Everton besegra Sunderland i söndagens tidiga match från Premier League. Man har tappat i tabellen då man senaste matcherna kryssat mot Liverpool och förlorat mot både Arsenal och Manchester United. Vid en eventuell seger nu på söndag klättrar man fyra placeringar upp till en åttonde plats.

Man har tidvis haft svårt för att göra mål och vi har en känsla att det kan låsa sig mot ett Sunderland som numera styrs med järnhand av Big Sam. Big Sam tolererar aldrig att någon spelare inte gör jobbet och oavsett hur bedrövliga de sett ut tidigare har han nu fått en vecka på sig att jobba med laget. Dessutom med råg i ryggen då man lyckades knipa säsongens första seger senast mot ärkerivalerna Newcastle, rättvist eller inte.

Seamus Coleman är osäker för spel på grund av ett magvirus medan kaptenen Jagielka saknas. Hade man mött ett offensivt starkt lag kunde det säkert skapa stora problem i backlinjen men nu tror vi snarare det leder till ett försiktigare spel och vi ser inte att Sunderland ska krossa Everton av den anledningen. Samtidigt har man egna problem med smällar på sina mittbackar men vi räknar med att man får ihop ett respektabelt mittbackspar med en kombination av Kaboul, O’Shea och Coates.

Inget av lagen fungerar bra framåt och för mycket står på spel för att det ska bli en storseger åt något håll. De senaste 5 mötena lagen emellan har gått under 2,5 mål. Ett eventuellt första mål bör ta udden av matchen och vi tar underspelet till fint odds hos oddsbörsen Matchbook.

Speltips: Under 2,5 mål till oddset 2,19
Spelbolag: Matchbook – Oddsbörs med grym mjukvara och höga odds!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*