Speltips 11/1: Englands bästa försvar fixar spelet

Match: Manchester United – Southampton
Marknad: Asian Handicap
Utfall: Southampton(+0.5)
Odds: 2.10
Spelstopp: 17:00 – Söndag 11/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr bonus

Manchester United Logo               Southampton FC Logo

Även söndag finns det en riktigt bra dubbelchans i Premier League. Vi fokuserar på matchen Mancester United – Southampton. United har äntligen fått tillbaka de flesta av sina skadade spelare och är så ordinarie man kan vara. De har dock snubblat in många av de senaste vinsterna och inte spelat övertygande. När man slog Southampton för några veckor sedan gjorde man 2 mål på 2 skott trots att man stundtals var utspelade. Van Gaal har gjort ett bra jobb mentalt med spelarna och de verkar få med sig resultat utan att spela bra.

Southampton kommer in efter att ha haft en utmärkt jul där man plockade 10 av 12 möjliga poäng med enda poängtappet krysset mot Chelsea. Man övertygade stort i 2-0 segern över Arsenal senast och spelet verkar vara tillbaka efter den korta svackan. Saints har också Englands bästa försvar och släpper till ytterst få chanser. Mane som gjort mål 3 matcher i rad är skadad och kommer ersättas med nya Elia som är inlånad från Werder Bremen. Clyne är tillbaka från skada och förväntas spela från start.

Vi tror Southampton har goda chanser att hålla nollan och tror inte Uniteds försvar är bra nog att göra detsamma så vi spelar +0.5 på asianmarknaden till 2.10.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*