Speltips 10/2: Peterborough – West Bromwich

Match: Peterborough – West Bromwich
Marknad: 1-X-2
Spelstopp: 20:45 – Onsdag 10/2

Peterborough United Logo               West Bromwich Albion Logo

Som sista match i fjärde omgången av FA-cupen spelas det returmatch mellan Peterborough och West Bromwich på onsdag kväll. Första matchen på The Hawthors var en förhållandevis jämn match som också slutade 2-2. Lottningen är redan klar och vinnaren här har fått en helt okej lottning, borta mot Reading, i femte rundan. Kan Peterborough från mittskiktet av League One skrälla ännu en gång mot West Bromwich från Premier League? Vi tror det blir svårt och oddsen för att spela emot är också dom helt okej.

Peterborough hade nämligen en tuff match mot Chesterfield för fyra dagar sen där man fick två av sina ordinarie försvarare utvisade. Det innebär att Smith på högerbacken och Ricardo i mittförsvaret också saknas mot West Bromwich. Tillsammans står de för 51 matcher i ligaspelet för säsongen.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

West Bromwich och Tony Pulis lägger inte mycket emellan när de spelar fotboll men på sistone har det sett illa ut. Främsta anledningen är att man haft svårt att göra mål. Berahino stog för båda målen senast och oavsett om Pulis väljer att gå för Anchiebe, Lambert, Rondon eller Berahino så ska man ha kapacitet att göra mål på ett decimerat Peterborough-försvar samtidigt som man inte släpper in 2 mål på nytt.

Man får en bra bit över 2 gånger pengarna på att West Bromwich ska vinna och det tycker vi är riktigt bra trots allt. Tony Pulis roterar inte mycket och kommer troligtvis ställa upp med en i stort sett ordinarie startelva. Exakt hur London Road Stadium ser ut för dagen har vi inte koll på men det är en stor och fin arena. Även om förhållandena skulle vara dåliga finns det nog kriga i West Bromwich att vinna det här utan skönspel.

Speltips: West Bromwich vinner till oddset 2,15
Spelbolag: Mobilbet – Få 100kr GRATIS vid registrering!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*