Speltips 10/2: Hundralappen

Hundringen
Marknad: Dubbel
Speltips: Blackburn, Sunderland
Odds: 3,53
Spelstopp: 20:45 – tisdag 10/2
Spelbolag: Mobilbet

Insats: 35 kronor

Kvar i kassan från vår mobilbet bonus: 65 kronor

Med start idag kommer vi framöver att ha en liten extra fokus på den generösa bonusen på mobilbet. Just nu kan du få 2 bonusar, den första är hundra kronor helt gratis när du öppnar ditt konto här. Senare kan du också välja mellan att sätta in 200kronor och få 800 kronor att spela med eller att få upp till 3000 kronor bonus som matchas 100% till din insättning.

I den här serien av speltips och artiklar kommer vi fokusera på hundralappen som du får gratis när du öppnar ditt konto. Vi kommer köra en intensiv strategi där målet är att ha klarat omsättningskravet före veckans slut. Vi kommer upprepa detta varje vecka så missar du att hänga på från starten kan du vara med nästa vecka. För den här bonusen så måste man omsätta 500 kronor och det måste vara kombinationsspel med minst 1.80 i odds på varje grundspel. Det är lite lurigt men det är också helt gratis pengar och vi känner att det blir en kul men överkomlig utmaning.

Vi kommer starta med en fotbollsdubbel i England idag. Det finns många jämna matcher idag men den första vi valt är Blackburn hemma mot Rotherham. Blackburn är i grunden bra och är luriga att möta när de spelar hemma. Rotherham däremot har bara vunnit 1 av 13 bortamatcher och tar de flesta av sina poäng på hemmaplan så det känns helt ok till 1.86 vilket också är strax över kravet. Som andra match att lägga din mobilbet bonus på har vi hittat Sunderland hemma mot QPR. QPR har chockerande nog förlorat alla sina bortamatcher i Premier League. De enda poängen man tar är på hemmaplan och nu har man öven ett par nya skador i backlinjen samt avsaknad av enda riktiga målskytten i Charlie Austin. På andra sidan har vi Sunderland som köpte sig en målskytt i Januari när man tog hem Jermaine Defoe till England och han har redan gjort 2 mål. Oddset är 1.90 vilket kvalificeras oss. Vår dubbel hamnar på odds 3.53 och vi väljer att satsa 35 kronor av hundringen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*