Speltips 10/2: Högt odds på formstarkaste laget

Match: AFC Bournemouth – Derby County
Marknad: 1X2
Speltips: Derby County vinner
Odds: 3,80
Spelstopp: 20:45 – Tisdag 10/2
Spelbolag: Bet365 – 1500kr insättningsbonus!

AFC Bournemouth Logo               Derby County Logo

Den här matchen är för oss kvällens höjdpunkt. Seriefinal i Championship där båda lagen står på 57 poäng efter 29 spelade omgångar. Bournemouth har 3 måls bättre målskillnad tack vare några extra mål framåt. Dom har också fördelen av hemmaplan i kvällens match men de möter laget i Championship med allra bäst form. En helt öppen historia på förhand!

Även om Derby toppar formtabellen är inte heller Bournemouth i någon direkt dålig form. 8 segrar och 2 förluster på de 10 senaste matcherna i Championship är inte att vifta bort. Under den samma perioden har de dock också slagits ut av Liverpool och Aston Villa i liga- respektive FA-cupen och senaste 4 matcherna i alla tävlingar har de förlorat 2 och vunnit 2. Jag skulle inte vilja använda det som ett argument idag, men något mer slitna kroppar borde det ändå vara hos Bournemouth än hos sina motståndare.

Derby har alltså en ännu bättre form med 8 segrar och 1 oavgjord de sista 10 matcherna i ligan. Den enda förlusten kom mot Nottingham där de vände matchen med två sena mål och Derby var inte på något vis värda att förlora den matchen. Under den här perioden har Derby heller inga cupförluster att visa till, helt enkelt för att de slagits ut i tidigare omgångar. Manchester Uniteds Jesse Lingard och Hulls Tom Ince har lånats in för att förstärka lagets jakt på direktkvalificering till Premier League och kan få sina debuter idag.

För oss är detta en helt öppen match på förhand och även om Bournemouth sett bra ut, så har Derby sett bättre ut. Derby har dessutom 3 raka segrar mot just dagens motstånd. 3,80 spelas rakt av utan att blinka!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*