Speltips 10/11: VIK Västerås – BIK Karlskoga

Match: VIK Västerås – BIK Karlskoga
Marknad: Över/under
Spelstopp: 19:00 – Tisdag 10/11

VIK Västerås               BIK Karlskoga

Med 4 lag framför sig i tabellen och 7 poäng upp till direktplats känns det här som en viktig match för hur BIK Karlskogas säsong kan komma att se ut fortsättningsvis. Efter 6 raka segrar förlorade man nu senast, innan speluppehållet för Karjala Cup, med 3-1 borta mot Almtuna. Västerås förlorade 3 raka matcher innan uppehållet så det här blir en match mellan två revanchsugna topplag.

BIK Karlskoga blandar och ger när de spelar hockey och trots att man nästan gör flest mål av alla lagen i ligan (AIK har gjort 2 fler) så släpper man in flest av alla också. På 19 matcher har man gjort 68 mål framåt och släppt in 60, med ett målsnitt på 6,74 mål per match. Pinnacle Sports som är en av våra absoluta favoriter bland spelbolagen online (läs vår recension) har gått på 5 mål som total här och med tanke på att BIK Karlskoga bara haft 5 av 19 matcher där det blivit 4 mål eller färre i år så känns oddsen som erbjuds riktigt bra. 2 gånger har det blivit exakt 5 mål och 12 gånger har totalen gått över.

VIK Västerås har givetvis något att säga till om i den här matchen också. Deras målsnitt ligger på 5,25 mål per match. Senast lagen möttes 29 september slutade matchen 2-2 där BIK Karlskoga till slut vann på straffar. Vi tror det blir fler mål den här urladdningen till match och med 5 som total har vi också säkerheten i att vi får pengarna tillbaka om det bara skulle bli 5 mål.

Speltips: Över 5 mål till oddset 1,787
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Intresserad av 20 freespin utan insättning? Ta en titt på vår recension för Folkeautomaten!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*