Speltips 10/10: Tjeckien – Turkiet

Match: Tjeckien – Turkiet
Marknad: Båda lagen gör mål
Spelstopp: 20:45 – Lördag 10/10

              
Som vi var inne på i våran stryktipsguide så är det här en helt öppen match mellan Tjeckien, som gjort ett bra EM-kval med 6 segrar på 8 matcher, och Turkiet, som efter en tung start är obesegrat de 6 senaste matcherna i kvalet.

Turkiet bör ha något större motivation då de kämpar för en play-off plats och Tjeckien redan är klara för EM. Tjeckien kommer dock knappast att ge upp och låta Turkiet vinna inför sin hemmapublik.

Det som är intressant i spelsyfte är dock att Tjeckien gjort mål och släppt in mål i varenda match i EM-kvalet. Det innebär att spelet Båda Lagen Gör Mål har suttit i alla 8 matcher de spelat. Det är alltså inget lag som håller tätt bakåt på hemmaplan, såväl Lettland som Kazakhstan har gjort mål när de kommit på besök. Turkiet är inte riktigt på samma nivå, båda lagen har gjort mål i 5 av de 8 mtcher de spelat och Turkiet har gjort mål i 7 av dessa matcher.

Som vi skrivit är det här en helt öppen match, men vi är tämligen säkra på att vi kommer att få se mål. Oddset för spelet på att båda lagen gör mål ligger på 1,83 hos Comeon och det känns som ett riktigt bra spel i det här mötet.

Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1,83
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*