Speltips 10/1: Villarreal – Sporting Gijon

Match: Villareal – Sporting Gijon
Marknad: Asian Handicap (Vad betyder AH?)
Spelstopp: 12:00 – Söndag 10/1

Villareal Logo               Sporting Gijon

Det var väl få som trodde att Villareals starka inledning på säsongen var mycket mer än en vältajmad formtopp men efter 5 raka segrar i ligaspelet är man nu med i den absoluta toppen. Med 36 inspelade poäng skuggar man Real Madrid på 37 och Barcelona på 39. Det är framför allt på hemmaplan man varit närmast oslagbara med resultatraden 7-1-1 och faktum är att man slagit lag som Atletico, Sevilla, Valencia och Real Madrid. Enda förlusten kom mot Celta Vigo när man nästan knep 1 poäng trots spel med en man mindre under en halvlek.

Villareal spelade cupmatch i onsdags men då vilades egentligen samtliga nyckelspelare även om Bakambu (6 mål, 3 assist) och Bruno (kapten, 4 mål) spelade 24 respektive 9 minuter när man jagade en kvittering borta mot Athletic Club. Inga nya skador finns i truppen så Marcelino har en pigg och fräsch trupp att välja mellan. Villareal har slagit Sporting Gijon i 5 av de 6 senaste mötena.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Sporting Gijon har försatt sig själva i en dålig situation genom att tappa flera ledningar senaste veckorna. Det gäller i och för sig inte på bortaplan då man vann de 2 enda matcherna man tagit ledningen i, under början av säsongen. Det har sett bättre ut framåt där både Sanabria och inlånade supertalangen Halilalovic levererat men det är på hemmaplan. Nu har man 5 raka bortaförluster med bara 1 mål framåt. 3 av dessa 5 matcher förlorades med mer än uddamålet. Man har också förlorat med 2-0 i cupspelet mot Real Betis.

Med 2 poäng upp till säker mark och tufft motstånd framöver gäller det att hålla modet uppe tills det att matcherna som måste vinnas ska spelas senare under våren. Man har inte mycket positivt att plocka med sig till den här matchen och vi tror inte man kommer lyfta spelet och överraska. Det säkrare alternatiet -1 finns tillgängligt men vi anser -1,5 vara det mest spelvärda här.

Speltips: Villarreal(-1,5) vinner till oddset 2,480
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*