Speltips 10/1: Torino – Empoli

Match: Torino – Empoli
Marknad: Asian Handicap (Vad innebär asian handicap?)
Spelstopp: 15:00 – Söndag 10/1

Torino Logo               Empoli Logo
Under söndagseftermiddagen möts Torino och Empoli i Serie A. I våra ögon finns det klart värde på den här matchen, så som oddsen är satta.

Torino har en något tveksam form för tillfället, då man har förlorat sina 3 senaste tävlingsmatcher. Tittar man på de 5 senaste seriematcherna på hemmaplan så har man dessutom bara en seger och totalt 5 poäng inspelade. Att förlora mot Inter och kryssa mot Roma är förvisso inget att skämmas för. Men att förlora mot Udinese och bara kryssa hemma mot Genoa, som är ett av ligans svagaste bortalag är verkligen inget styrkebesked.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Empoli förlorade även de sin senste match i Serie A, då de förlorade med 0-1 mot Inter på hemmaplan. Men innan dess hade de 4 raka vinster i serien och är efter Juventus det lag som tagit flest poäng de senste 5 matcherna. Dessutom har man inte förlorat på sina senaste 5 bortamatcher i ligan. Dessutom har man en av de formstarkaste anfallarna i form av Massimo Maccarone, som blev mållös mot Inter men som innan dess gjorde 4 mål på 2 matcher.

Trots dessa förutsättningar så är Torino klara favoriter enligt oddsen och det köper vi inte riktigt. Det erbjuds runt 4.50 på Empoli på 1-x-2 marknaderna och det känns som ett klart överodds. Men när vi får över dubbla pengarna på +0.5 för Empoli så hugger vi på en gång.

Speltips: Empoli +0.5 till oddset 2,01
Spelbolag: Pinnacle Sports – Högst odds online!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*