Speltips 10/1: Hellas Verona – Palermo

Match: Hellas Verona – Palermo
Marknad: Över/under
Spelstopp: 15:00 – Söndag 10/1

Hellas Verona Logo               Palermo Logo

Vi rekade emot Hellas Verona i mitten av december månad på hemmaplan mot Empoli till fina 2,55 och det blev pengar på banken. Sen dess har man faktiskt plockat 2 poäng på 3 matcher vilket är ett bättre facit än tidigare under säsongen. Det innebär dock att man fortfarande inte tagit sin första seger för säsongen och man parkerar fortfarande som hopplöst sist i tabellen. Med 8 ihopspelade poäng och 0 segrar på 18 matcher har man nu 8 poäng upp till säker mark i tabellen. Det kan verka vara en omöjlig uppgift men här skulle man kunna ta första steget och första segern, mot ett nästan lika dåligt Palermo.

Palermo har förvisso vunnit vid flera tillfällen under säsongen men det är en kraftigt misskött klubb och laget har bara plockat 3 poäng genom 1 seger från de senaste 5 matcherna. Lagets manager hade i stort sett fått sparken och var på väg ut när man förlorade senast mot Fiorentina på hemmaplan. Ägaren kom inte överens med den tänkta ersättaren och som det ser ut nu får Ballardini bara leda laget för prestige då han antagligen inte kommer få behålla jobbet oavsett.

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Till över 3 gånger pengarna var Palermo ett möjligt alternativ att spela tidigare under veckan. Med kalabaliken som råder, Veronas situation och det faktum att det är säsongens längsta resa väljer vi istället att gå för ett välbetalt överspel. Här måste båda lagen gå för seger och det kan bli trevlig fotboll att titta på. Positivt för Hellas Verona är att Luca Toni tripplat sin målskörd för säsongen när han gjort 2 mål i sina senaste 3 matcher. Leandro Greco kommer saknas på mittfältet på grund av avstängning och i backlinjen kommer den annars ordinarie Pisano saknas på grund av skada. 2 av de 5 senaste matcherna har gått över 2,5 mål.

För Palermos del har man bästa laget att tillgå. Man har släppt in mål i 6 raka ligamatcher. Dessa har varit relativt tuffa matcher men positivt är ju att man gjorde mål senast mot Fiorentina samt att man gjorde 4 mål framåt på hemmaplan mot Frosinone, som på pappret är ett marginellt bättre lag än Verona. 4 av de 5 senaste matcherna har gått över 2,5 mål.

Vi tror detta måste bli en händelserik match och det kommer säkerligen resultera i något till några mål. Till över 2 gånger pengarna är överspelet definitivt taget. Håll också ögonen på våra svenska spelare och matchen i matchen. Filip Helander mot Oscar Hiljemark.

Speltips: Över 2,5 mål till oddset 2,14
Spelbolag: 24hBet – Bäst odds på Allsvenskan!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*