Speltips 10/1: Få poäng i ett kallt New England

Match: New England Patriots – Baltimore Ravens
Marknad: Över/Under
Utfall: Under 47.5 Poäng
Odds: 1.98
Spelstopp: 22:30 – Lördag 10/1
Spelbolag: Pinnacle Sports

New England Patriots Logo               Baltimore Ravens Logo

New England kommer in efter en veckas vila då de vann sin divison vilket kan betyda att man är vilad eller ringrostig. Rutinerade New England kommer vara redo och är väldigt svårslagna hemma, speciellt i slutspelet. Det blir första gången den här säsongen som Tom Brady har alla sina tre bästa vapen tillgängliga i LaFell, Edelman och Gronkowski. New England vinner också ofta när det är kallt och prognosen visar väldigt kalla förhållanden för lördag.

Baltimore trivs borta mot Patriots och har vunnit där två gånger tidigare i slutspel. Man verkar ha det kryptonit som krävs för att vinna tuffa matcher som denna. De har dock inte en spelare som kan markera Gronkowski och det kommer antagligen bli avgörande. Räkna med en jämn match med en vinstmarginal på under en touchdown.

New England och Baltimore är de två lagen som varit mest framgångsrika i slutspelet de senaste 15 åren så det finns mycket erfarenhet från matcher av det här slaget. Vi känner att New England vinner med runt 3-4 poäng men håller oss borta från alla vinstspel och väljer att se till defensiven. Baltimore kommer göra allt för att hålla nere siffrorna eftersom det passar deras stil och det kombinerat med den bistra kylan uppe i New England kommer hålla passningspelet nere och då också poängen.

Värt att notera är att Tom Brady är 1-2 hemma i slutspel mot Ravens och 11-1 mot andra lag.

Vi spelar under 47.5 poäng!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*