Speltips 10/1: Dubbla Pengarna på Premier League

Match: Everton – Man City, Crystal Palace – Tottenham
Marknad: Kombinationsspel, Dubbelchans
Utfall: Man City x2, Crystal Palace 1x
Odds: 1.99
Spelstopp: 16:00 – Lördag 10/1
Spelbolag: Bet365 – 1500kr bonus

Everton FC Logo               Manchester City Logo                         Crystal Palace Logo               Tottenham Hotspur Logo

Dagens dubbelspel hittar vi i Premier league där vi hittar ett bra drag för att dubbla insatsen idag. Everton möter Man City hemma och kommer in i matchen med usel form och lågt självförtroende. Det verkar som de flesta lag har kommit på hur man neutraliserar Baines och Coleman på kanterna så de har sett uddlösa ut framåt och läckt mål bakåt. Det finns ingen anledning att tro att det skulle vända hemma mot city men man kommer kriga och kanske kan knipa ett kryss.

Man City kommer in i matchen i toppform och har i princip knaprat in ledningen som Chelsea hade tidigare under säsongen. De vet dock att Chelsea inte tappar många pinnar så man måste fortsätta vinna. Avbräck idag med Yaya Toure på African Cup of Nations vilket kommer vara ett kännbart avbräck men inte nog för att förlora mot Everton. Man saknar också flera anfallare men är i grunden för bra för att Everton skulle kunna ställa till med problem.

Crystal Palace har fått hem sin förlorade son i före detta spelaren Alan Pardew som hoppade av det ostadiga skeppet i Newcastle för att hjälpa klubben som ligger honom varmt om hjärtat. Palace kan spela bra och speciellt hemma med en fantastisk publik som kommer göra allt för att bära fram laget i den här matchen. Motståndet är tufft men spelarna ger det lilla extra och fixar minst en pinne i detta London Derby.

Tottenham har verkligen börjat hitta spelet under Pochettino men många vinster har fortfarande varit stolpe in och det är inte alltid lätt att se var målen ska komma ifrån. Fansen hoppas Harry Kane är lösningen men det får framtiden utvisa. Imponerande med 5-3 mot Chelsea men kan man höja sig till samma nivå idag mot Palace är frågan och det känns tveksamt.

Ett dubbelslag på dubbelschans med andra ord och vi ser fram emot två bra matcher.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*