Speltips 4/10: NFL

Äntligen söndag igen, så det är dags för fotboll. Riktig fotboll med ovala bollar, riktiga tacklingar och inga filmningar så långt ögat når…

Match: Cincinnati Bengals – Kansas City Chiefs
Spelstopp: 19:00 – Söndag 4/10

Cincinnati Bengals Logo               Kansas City Chiefs Logo
Cincinnati har inlett stark med tre raka segrar och här har man en utmärkt chans att ta fjärde raka. Kansas City Chiefs har Jamaal Charles som motor i sin offensiv, men här ställs man mot ligans femte bästa Rush defense. Bengals pass defense är inte lika starkt, men Chiefs har problem med långa passningar och klarar mest screen passningar och korta passningar till Travis Kelce. Bengals däremot klarar att både passa och springa med bollen och mot ligans 28:e pass defense kan det bli en trevlig dags för QB Andy Dalton.

Speltips: Cincinatti Bengals -3.5 till oddset 1,90.
Spelbolag: 24hbet

 

Match: Atlanta Falcons – Houston Texans
Spelstopp: 19:00 – Söndag 4/10

Atlanta Falcons Logo               Houston Texans Logo
För Atlanta är det QB Matt Ryan och WR Julio Jones som står för offensiven. Övriga spelare får nöja sig med biroller. Houston har ett mer all-round lag, deras problem är att de saknar stora matchvinnare på offense, som kan kliva fram och vinna matchen åt sitt lag. Det har ligans kanske bästa defensiva spelare i JJ Watts, men det kommer inte att räcka i längden. Atlanta ska vinna den här matchen med minst en touchdown.
Speltips: Atlanta -5.5 till 1,90 gånger pengarna.
Spelbolag: 24hbet

 

Match: Carolina Panthers – Tampa Bay Buccaneers
Spelstopp: 19:00 – Söndag 4/10

Carolina Panthers Logo               Tampa Bay Buccaneers Logo
I Tampa möts två lag som haft svårt att att passa bollen än så länge den här säsongen. Carolina har dock lyckats hålla ignåg sin offense på marken och har ligans sjätte bästa rush offense. Tampa Bay har svårt att öht komma någonstans på offense och med ligans 28:e bästa rush defense kan det här bli en lång dags för dem, där Carolina tillåts marschera fram och kontrollera klockan. Vi kan inte se något annat än att Carolina vinner det här. -3 ger 1,87 gånger pengarna på ComeOn och att vinna med en touchdown eller ett par field goals ska inte vara något problem.

Speltips: Carolina -3 till oddset 1,87.
Spelbolag: ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*