Spelkassa 9/4: Stabil nettovinst med dessa drag

Dagens enda drag med ett överspel i Skottland var i box efter en dryg timme till över dubbla pengarna. Hearts avgjorde den skotska ligan genom att slå Celtics enda hot, Aberdeen, med 2-1 på hemmaplan. Det betyder att vi efter en medioker start nu har 4333 kronor i kassan med 1800 kronor levande på US Masters. Där går det mesta enligt plan med Jordan Spieth fortfarande som ledare, rekad och spelad till 12 gånger pengarna. Vi valde honom också i en h2h mot McIlroy, som just nu ligger tvåa. Stenson har spelat upp sig något och smyger med.

I morgon lördag är det massor av spelobjekt som vanligt. Som vanligt har vi ett stryktipsförslag ute i god tid med tillhörande oddsanalys. Stryktipsraden ser spännande ut men det är inte värst många stormatcher att prata om och spelobjekten är inte så spännande på förhand. När också spelkassan inte är större än vad den är väljer vi att hålla nere insatserna något med 3% per speltips, rakt över.

Först ut är Swansea hemma mot Chelsea med ett halvt mål asian handicap, till 1,85. Chelsea saknar Costa, Hazard och Remy offensivt och Ivanovic och 20-årige Miazga bildar antagligen mittbackspar när Terry och Zouma är skadade. Cahill saknades senast och testas sent inför den här matchen. Swansea som hittat formen ska ha bra chans på hemmaplan. I Championship provar vi ett par bortavinster till fina odds. Bottenlaget Bristol City har vunnit med ojämna mellanrum på sistone, mest mot sina bottenkonkurrenter. Man värderas alldeles för högt mot ett Sheffield Wednesday som radat upp 4 raka segrar och ska säkra sin playoff-plats. Sheffield Wednesday kan spelas till 2,79. Vi testar också en peng på Rotherham borta mot MK Dons till 3,20 i odds. MK Dons ligger på nedflyttningsplats i tabellen och har 3 raka förluster medan Rotherham är obesegrade i 7 raka matcher och har lyft sig från botten. McFadzean som spelat 36 matcher för MK Dons som försvarare kommer saknas på grund av avstängning.

Förutom den engelska fotbollen plockar vi faktiskt Barcelona till 1,53 som ”bara vinner”, som det heter. Luis Enrique roterar inte stort och med Suarez avstängd är det dags för Messi att stå i rampljuset igen. Han saknar det säkert. Real Sociedad har en ganska diger skadelista och man saknar både Yuri och Bergara med avstängning. Man har inte mer en ära att spela för som det ser ut nu. En så kallad TV-peng blir det också när AC Milan tar emot Juventus. Milan är obesegrade hemma i 6 raka ligamatcher medan Juventus är det samma i 11 raka bortamatcher. Vilken trend kommer brytas? 2,41 på över 2,5 mål lockar men vi kör det säkra alternativet med pengarna tillbaka vid 2 mål över 2 mål till 1,80.

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*