Spelkassa 7/4: Långtidsspel från US Masters

Inte många rätt idag heller och det enda överspelet i Allsvenskan satt tyvärr inte trots ett tidigt mål. Även om spelkassan blir lidande så blev det en fin fotbollskväll senare då PSG tog emot Manchester City. Om något lag tog ett kliv närmare semifinal i Champions League så var det ju Manchester City som fick med sig 2-2. PSG kunde haft övertaget om inte Zlatan bränt straffar, frilägen och vanliga lägen. Det känns dock tufft att kritisera honom då insatsen i övrigt var helt OK och han höll sig ju också framme när man gjorde 1-1.

I morgon är det antingen Europa League, Allsvenskan eller möjligtvis US Masters man ska spela på. Med tanke på hur fotbollstipsen sitter för ögonblicket har vi synat US Masters i sömmarna. Vårt svenska hopp i Stenson är i riktigt bra form och skulle kunna vara redo att vinna en major. Vi spelar 6% på topp 5 till 6,32 i odds. På Augusta National Golf Club avgörs 75% på green och där håller vi Jordan Spieth som bäst. Han får ett rakt vinnarspel till 3% och 12 gånger pengarna. Jordan Spieth får också 9% i en headsup mot Rory McIlroy till 2,02, hos Matchbook. Om ni inte hört om Matchbook tidigare, ta en titt på vår recension. Det är en oddsbörs vi håller högt med bra programvara och mobilapp.

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

Återkoppla gärna kring hur DU spelar under söndagen, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*