Spelkassa 6/4: Allsvenskan för hela slanten

Någorlunda rätt ute på alla analyser även idag men då vi höll oss undan hemmafavoriterna i Champions League hade vi inget att hämta därifrån. QPR kvitterade sent och gav oss insatsen tillbaka på det ena spelet, medan Fulham levererade ännu en målrik match till över 2 gånger pengarna och därmed säkrade en liten nettovinst för dagen. Rotherham till 4,540 tappade tyvärr en tidig 0-1 ledning. Spelkassan står ju nu på 6421 kronor och vi får fortsätta färden uppåt med ett offensivt tålamod, då vi i utgångsläget bara tänkt leverera våra tankar på det här viset fram till och med finalen i Champions League, 28 maj.

I morgon är det inte mycket på schemat för den som håller sig till de stora sporterna och ligorna. Vi brände oss på match 2 i semifinalserien mellan Frölunda och Luleå och vi tänker inte göra det igen. Det vi sett så långt gör inte att vi kan hävda att oddsen är felsatta som dom står. Annars har vi ett par matcher i Champions League och tre matcher från Allsvenskan. PSG ska vara storfavoriter hemma, speciellt när inte Kompany kommer leda backlinjen. Ett spel frestar men oddsen är nog inte mer än marginellt bra nog. Real Madrid vinner också sannolikt borta mot Wolfsburg men oddsen är inte bra nog att spela. Det mest spännande på förhand är om dom klarar hålla nollan och därmed låta Keylor Navas få chansen att slå Jens Lehmanns minutrekord utan insläppt mål i Champions League, i returen? I Allsvenskan kan det se ut som att Malmö FF vinner och att ett underspel kan vara aktuellt när regerande mästarna tar emot Kalmar. Oddsen lockar dock heller inte här.

Men när det vankas Göteborgsderby mellan IFK Göteborg och Häcken hittar vi så slutligen dagens enda spel på förhand. Paulinho och Jeremejeff har öst in mål under försäsongen för Häcken och även Mohammed har hittat målet i två raka matcher nu. Tobias Hysén leder de offensiva styrkorna för IFK och gjorde också han mål senast. Här erbjuds man 2 gånger pengarna på ett överspel och det blir dagens endaspel innan matchstart. 4 av de senaste mötena lagen emellan och 6 av de 7 senaste har också gått över 2,5 mål. Vi trycker till med 9%.

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

Återkoppla gärna kring hur DU spelar under söndagen, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*