Spelkassa 4/4: Två drag under måndagen

VinnOnlines första officiella spelkassa har inte fått den start man hade önskat med ytterligare olyckligheter emot under gårdagen. Spelkassan står just nu på 7579 kronor där vi har för avsikt att vända trenden och påbörja resan uppåt under måndagen. Utbudet är magert där matcherna av omedelbart intressse kommer från Serie A, La Liga, Allsvenskan och SHL – en match från vardera. Bologna borde slå tabelljumbon på hemmaplan då försvarsspelet fått sig en rejäl uppsving sista tiden. Tyvärr har man också förtvivlat svårt att göra mål och man snittar inte ens 1 mål framåt per match under säsongen. Hammarby tar emot nykomlingen Östersunds FK och är väl rättmätiga favoriter, men kom ihåg att ÖFK vann 2-0 i en träningsmatch så sent som 31 januari.

Det blir två spel med vardera 6% av spelkassan på måndag för VinnOnline. I bottenmötet mellan Levante och Sporting Gijon har Levante hemmaplansfördel och hemma i Valencia gör man det bra. Trots det prekära tabelläget har man faktiskt vunnit 4 av sina 6 senaste hemmamatcher. Motståndarna hette Barcelona och Real Madrid när man förlorade. I jämförelse har Sporting Gijon förlorat 9 av de 11 senaste bortamatcherna och man har skador och avstängningar i backlinjen. Vi spelar Levante till 2,11 i odds. Frölunda vann första matchen i semifinalserien med 1-0 och matchen i Luleå blir antagligen lika tät även om det kan falla ett mål eller två innan den tredje perioden. Vi spelar under 4,5 mål till 2,05 i odds.

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

Återkoppla gärna kring hur DU spelar under söndagen, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*