Spelkassa 3/4: Revanch väntas under söndagen

VinnOnlines första officiella spelkassa inledde på ett mindre bra sätt där Burnley bara fixade tillbaka insatsen. Newcastle lyckades inte skrälla på bortaplan mot Norwich, West Ham föll på en utvisning mot Crystal Palace och man lyckades inte konvertera nog många av sina chanser i mötet mellan Liverpool och Totteham. Kvar av spelkassan har vi alltså 8500 kronor när vi nu ska försöka vända på steken eller åtminstone inleda en positiv trend under söndagen.

Serie A har en tidig match mellan Udinese och Napoli där vi tror Napoli vinner varje dag i veckan till 1,50 i odds. Udineses nya 3-5-2 system ska inte behöva vara ett problem för ett titeljagande Napoli och om man först får hål på dom kan det rinna iväg. I den tidiga matchen från Premier League tror vi inte på någon målfest. Leicester kan rycka ytterligare i toppen efter Tottenhams oavgjorda match mot Liverpool och man borde börja känna pressen. 1-0 räcker länge och det är också vad man vunnit 4 av sina 5 senaste matcher med. Bara 1 av Saints senaste 6 bortamatcher har gått över 2,5 mål. Vi spelar under 2,25 mål till 1,93 i odds. Till slut har vi intressanta matcher att se fram emot i Sverige där Örebro får tipset hemma mot Djurgården till hela 2,50 och nykomlingen Dalkurd i Superettan har värvat starkt och spelas med asian handicap 0:0 till oddset 2,05. Napoli får 6% medan de andra 3 spelen spelas med den lägre insatsen på 3%.

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

Återkoppla gärna kring hur DU spelar under söndagen, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*