Spelkassa 2/4: Redaktionen startar en spelkassa!

Redaktionen på VinnOnline har nu under ganska lång tid levererat vinnande speltips mer eller mindre dagligen. Speltips är något vi brinner för och vår förhoppning var att leverera dessa med kvalitet, även på de större marknaderna. Det har vi också gjort, men med ett snitt på ungefär 2 speltips per dag får vi bara presenterat en bråkdel av vad vi spelar privat och totalt. Med dagens förutsättningar har vi helt enkelt inte tid att skriva ett separat speltips för varje intressant spel. Vi tycker vi har mer att ge och av den anledningen startar vi därför en fiktiv spelkassa för er att följa, med start lördagen 2 april.

Spelkassan är fiktiv i den bemärkelsen att vi inte har en gemensam spelkassa på redaktionen. Varje speltips är dock rekat av någon från redaktionen och vi står bakom varje speltips med egna privata insatser. Startkassan är på 10,000 valfria enheter, där vi kommer använda svenska kronor för att en eventuell nybörjare enklare ska kunna relatera till vad vi sysslar med. Spelstrategin som används är 1-2-3 Star med procentsatser på 3%, 6% och 9% från ursprungkassan. Tanken är att vi varje kväll innan midnatt postar ett inlägg på hur vi spelar nästkommande dag. Vi går givetvis också igenom hur det gick under dagen som var. Preliminärt kör vi på så här tills finalen i Champions League spelas, 28 maj, så kör vi en gemensam utvärdering då.

I morgon lördag är det mycket bra fotboll med bland annat allsvensk start (Malmö FF – IFK Norrköping) och prestigemöte i Spanien (Barcelona – Real Madrid). Vi ska givetvis se och eventuellt livebetta på dessa matcher. Spelen för dagen blir istället Burnley(0) AH till 2,40 (3%), Newcastle till 3,60 (3%), West Ham till 1,98 (6%) och över 2,5 mål i Liverpool – Tottenham där vi satsar 6% till dubbla pengarna. Vi hoppas på en bra start med 1800kr på spel under första dagen.

Burnley anser vi vara klassen bättre än Brighton och trots bortaplan ska man inte vara så stora underdogs. Korta motiveringar för de andra spelen kan utläsas från veckans stryktipsförslag. Glöm inte att vi går igenom veckans stryktipskupong med en oddsanalys och spelförslag redan på torsdagar. Från den här länken kan ni se hur vi tänker kring veckans rad, där vi äntligen är igång med engelsk fotboll igen efter landslagsuppehållet. 7 spännande matcher från Premier League, 5 från Championship samt match nummer 13 från Allsvenskan. Härligt!

Återkoppla gärna kring hur DU spelar under lördagen, via kommentarfunktionen eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*